• george's_jewellery
  • anthologio
  • kargas
  • raxati
  • paulou_dontia
  • little_bees
  • ispecs
  • vlachos_apofraxeis
  • lampros_odontiatros
  • venchi
  • carbonoff
  • chrysallida_new
  • syntrivani
  • 3pigs
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • booze
  • artina bakery
  • goudis
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • enso_tatoo
  • petshopcorner
  • psinokaimetho
  • dimi_fashion
  • stamatiou_apofraxeis
  • jason cafe
  • skoumis_metaforiki
  • kids_party
  • moutrakia.kids.tv
  • Iraklis_Tsims
  • anagnostou
  • chrisalida

Tag: R

  Α2 Εθνικής Κατηγορίας   Το αγωνιστικό πρόγραμμα του A γύρου της Α΄Φάσης της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης 2015,  θα διεξαχθεί από 27 έως 29 Μαρ 2015. Η ομάδα μας, o Γ.

Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Απριλίου 1ο Γυμνάσιο/Λύκειο Ηλιούπολης, Γρηγορίου Αυξεντίου 2, Ηλιούπολη,  πίσω από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου.   Στο παζάρι μας θα βρείτε φρέσκο καφέ, παγωμένα αναψυκτικά, αλμυρά και γλυκά εδέσματα vegeterian και vegan, donuts και φυσικά σκυλολιχουδιές!   Ακόμη και αν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα, ελάτε να γνωριστούμε και να περάσετε ευχάριστα ένα πρωί ή απόγευμα, με τα παιδιά σας ή τα σκυλιά σας ή -ακόμα καλύτερα- με όλους μαζί!   Φέρτε τα αγαπημένα μας υιοθετημένα να δούμε πως μεγάλωσαν, πως άλλαξαν, πως τα κακομαθαίνετε μέσα στις αγκαλιές και τα φιλιά!   Μεταξύ άλλων, στο παζάρι μας θα βρείτε:-Πασχαλινά είδη & Λαμπάδες.

Περίπου 748 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να μην έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η UNICEF με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού στις 22 Μαρτίου.

Σε ένα άγνωστο αυταρχικό καθεστώς ένας συγγραφέας ανακρίνεται από δύο αστυνομικούς, διότι στις ιστορίες του περιγράφει πραγματικές δολοφονίες   Κοινωνικό του Μάρτιν ΜακΝτόνα Διαρκεια : 125 ' Σκηνοθ.-μετάφρ.

Στον δρόμο θα βρεθεί από την προσεχή Δευτέρα ο "αστυνομικός της γειτονιάς", όπως ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Δημόσιας Τάξης.   Ο θεσμός του "αστυνομικού της γειτονιάς" ήταν άλλωστε ένα από τα πρώτα πράγματα που είχε αναφέρει ο Γ.

  H Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ διοργανώνουν Ιατρική Ομιλία με θέμα την Σκλήρυνση κατά πλάκας στην αίθουσα του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης (Μαρίνου Αντύπα& Ελευθερίου Βενιζέλου) το Σάββατο 18 Απριλίου 2015 και ώρα 18:30.   Οι θεματικές ενότητες που θα συζητηθούν είναι:?    Ενημέρωση για την νόσο?    Νεότερες θεωρίες  και απόψεις για την νόσο ?    Θεραπευτική αντιμετώπιση της νόσου και  νέες  θεραπευτικές  αγωγέςΟμιλητής ο διακεκριμένος Νευρολόγος Καθηγητής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Διευθυντής της  Ά Κλινικής  Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ κ.

Την Τρίτη 24 Μαρτίου και ώρα 08 μ.μ στο Αμφιθέατρο του "Στρογγυλού" σχολείου (οδός Παπάγου & Καλλιθέας), η "ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ" ορχήστρα θα παρουσιάσει τη μουσική παράσταση "Ψάλλω την Ελευθερία", εξιστορώντας με μοναδικό τρόπο το μεγάλο ξεσηκωμό για την Εθνική Παλιγγενεσία και ακολουθώντας τα χνάρια του μεγάλου εθνικού μας ποιητή.