ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της Αριστερής Ανατρεπτικής Κίνησης ΑΝΩ ΚΑΤΩ στην Ηλιούπολη την Πέμπτη 26/6 στις 8:30 μ.μ.
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της Αριστερής Ανατρεπτικής Κίνησης ΑΝΩ ΚΑΤΩ στην Ηλιούπολη την Πέμπτη 26/6 στις 8:30 μ.μ.
Το 1946 η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με τη συμπλήρωση 50 ετών από την αναβίωση των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων το 1896, άρχισε να εορτάζει την επέτειο της έναρξης των Αγώνων στις 6 Απριλίου, έχοντας μάλιστα κάνει πρόταση στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, όπως η ημερομηνία αυτή αποτελέσει κοινό εορτασμό. Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε, όμως, να ορίσει ως Ολυμπιακή Ημέρα την 23η Ιουνίου, ημέρα ίδρυσής της το 1894 και ανάθεσης των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα.
Σαν σήμερα 23 Ιουνίου 1996 ο Ανδρέας Παπανδρέου έφυγε. Ψάχνοντας κάτι για να γράψουμε βρήκαμε από το Έθνος (25.
Την πρόταση της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (Π.Φ.
"Καυτό" εξάμηνο για 5,5 εκ. φορολογούμενους.
Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προς τους κ.κ.
Φανταστείτε ότι έχει συμφωνηθεί από όλους να συμμετέχουν σε μια κοινή εταιρεία, που θα διαχειρίζεται τα απορρίμματα που έτσι κι αλλιώς όλοι μας παράγουμε. Φανταστείτε ότι όλοι κάνουν πλέον ανακύκλωση και τα οικιακά τους απορρίμματα μετατρέπονται σε προϊόντα, όπως, γυαλί πλαστικό, χαρτί, μέταλλο, ενώ τα οργανικά, κομποστοποιούνται, παράγοντας λίπασμα.
Οι τελικοί σταυροί σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα του Πρωτοδικείου Αθηνών για τις Ευρωεκλογές. .
Η διοίκηση του Γ.Σ.
Το Φεστιβάλ της Λαμπηδόνας είναι καθ'οδόν.
«Ακτές Ώρα Μηδέν» ονομάζεται το δίκτυο, πανελλαδικής εμβέλειας, που συγκροτήθηκε για την απόσυρση του νομοσχεδίου που καταστρέφει αιγιαλό και παραλίες κατά την προχθεσινή συνάντηση εκατό και πλέον εκπροσώπων κοινωνικών, επιστημονικών, περιβαλλοντικών φορέων και οργανώσεων στο Επιμελητήριο Περιβάλλοντος. Με σύνθημα "η σωτηρία των αιγιαλών από την άγρια οικοδόμηση και η διατήρηση της ελεύθερης πρόσβασης στις ακτές αποτελεί δημόσιο συμφέρον", το οποίο βρίσκεται πάνω από κάθε κομματική προτίμηση, αποφασίστηκε σειρά δράσεων και εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για την ενημέρωση και την κινητοποίηση των πολιτών.
Έναν πρωτότυπο τρόπο να καταπολεμήσουν την ανεργία ανακάλυψαν στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", δημιουργώντας 70 νέες θέσεις εργασίας για νέους ηλικίας 19 με 29 ετών. Σύμφωνα με την προκήρυξη της εταιρείας που διαχειρίζεται τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, οι «τυχεροί» που θα καταφέρουν να εισαχθούν στο πρόγραμμα «Airport Praxis» θα έχουν την ευκαιρία να «αποκτήσουν αμειβόμενη επαγγελματική εμπειρία και κατάρτιση διάρκειας μέχρι έξι μήνες σε θέσεις του αεροδρομίου, ενός οργανισμού που αποτελεί πρότυπο επιχειρησιακής λειτουργίας με διεθνείς διακρίσεις».
22 Ιουνίου 1824. Στων Ψαρών την ολόμαυρη ράχηπερπατώντας η Δόξα μονάχημελετά τα λαμπρά παλληκάριακαι στην κόμη στεφάνι φορείγινωμένο από λίγα χορτάριαπούχαν μείνει στην έρημη γη.
Καλοκαιρινό εργαστήριο για εφήβους 13-16 ετών διοργανώνει η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, από Δευτέρα 23 έως και Παρασκευή 27 Ιουνίου, 10:00-14:00, για να εξερευνήσουμε το graffiti και την εξέλιξή του..
Aγώνας για ελεύθερες παραλίες. "Το σχεδιαζόμενο με το νέο νομοσχέδιο, έγκλημα σε βάρος του αιγιαλού και των ακτών της χώρας μας, κινητοποιεί εκατοντάδες συλλογικότητες και χιλιάδες πολίτες στον αγώνα για την υπεράσπιση των παραλιών.
Υψηλές θερμοκρασίες προκαλεί η "αξιολόγηση", αλλά και το σύνολο των εξελίξεων στα εργασιακά θέματα. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η σύσκεψη που καλεί η ΑΔΕΔΥ, ειδικά ως προς το ποιό θα είναι το συμπέρασμα που θα καταλήξει και ποιές οι πρακτικές δράσεις.
Με βάση νέο νόμο, η ΕΛ.ΑΣ.
"Παραγωγικότητα" και μάλιστα αυξημένη, παρουσιάζει η συγκυβέρνηση όταν είναι να χαρατσώσει τους πολίτες.Η νέα ανάλγητη πρόθεση που φτάνει τα όρια του σαδισμού, καταγγέλλεται από την ένωση εργαζομένων καταναλωτών Ελλάδας, που σε ανακοίνωσή της τονίζει:"Στα μουλωχτά σχεδιάζουν και πάνε να περάσουν αυξήσεις στα τιμολόγια οικιακού ρεύματος για όσους έχουν κλειστά σπίτια ή εξοχικές κατοικίες.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































