Το γυμναστήριο θα παραμείνει κλειστό μέχρι και την Πέμπτη 15.10.2020
Το γυμναστήριο θα παραμείνει κλειστό μέχρι και την Πέμπτη 15.10.2020
Το συγκινητικό μήνυμα του περιφερειάρχη Αττικής στο Facebook
Σύμφωνα με πληροφορίες, μία 87χρονη ένοικος του οίκου ευγηρίας μεταφέρθηκε χθες, Τρίτη, στον Ευαγγελισμό ως ύποπτο κρούσμα. Λίγες ώρες αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι η γυναίκα είναι θετική στον κορωνοϊό.
Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες από τις βραδινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Σας ενημερώνουμε ότι από 13/10/2020 το Επίδομα Στέγασης (ενοικίου) θα εξυπηρετείται από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου (Ηρώς Κωνσταντοπούλου 52) μετά από τηλεφωνικό ραντεβού στο τηλ.: 2109952815 .
Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η στάση εργασίας που είχε προκηρυχτεί για αύριο Πέμπτη (15.10.2020) σε Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικό.
Από το 1987 συμμετέχω στα Δημοτικά Συμβούλια σαν εκλεγμένος Πρόεδρος του 9ου (κεντρικού) Συνοικιακού Συμβουλίου της πόλης μας, την εποχή που ήταν Δήμαρχος ο αείμνηστος Δημήτρης Κιντής.
Η Χρυσή Αυγή δικάστηκε, καταδικάστηκε και σήμερα έμαθε την ποινή της...
Οι διοικήσεις των σωματείων, σε κοινή ανακοίνωσή τους ξεκαθαρίζουν, πως δεν υπάρχει απόφαση για προκήρυξη απεργίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ και καταγγέλλουν παράλληλα την ΟΣΜΕ για την προκήρυξη, κάνοντας λόγο για "ύποπτο ρόλο του προέδρου της", ο οποίος "εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ιδιωτών που εκπροσωπεί (ΚΤΕΛ) και όχι των εργαζόμενων".
Η Κοντσάτα Φερέλ έπαιζε την οικονόμο των δύο εργένηδων αδερφών - Το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα στην καρδιά της
Ενας από τους μύθους του κυρίαρχου αφηγήματος είναι ότι οι οικονομικές συνέπειες από την πανδημία πλήττουν το ίδιο όλους. Και τους μη έχοντες και τους κατέχοντες. Ψέμα ολκής.
Τετάρτη 14/10/2020 στις 21:45 στο Κλειστό Δραπετσώνας «Αρ. Παπαμιχαήλ»
Η διοίκηση του γερμανικού ομίλου BSH δεν φαίνεται να δίνει περιθώρια διαπραγμάτευσης στην ελληνική κυβέρνηση – Γιατί η πολυεθνική προτιμάει την Τουρκία
Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας
Συνεργείο του Συνδέσμου βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στην Ηλιούπολη, ολοκληρώνοντας τις πρώτες εργασίες καθαρισμού του φράγματος...
Έφυγε σήμερα η συμπολίτισσα Πηνελόπη Λούβαρη - Γάσπαρη, μετά από μακρόχρονη μάχη με την επάρατο νόσο.
ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Σχεδόν αίθριος με λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. - Θερμοκρασία: Από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Άγρια καταδίωξη και σύλληψη τεσσάρων Αλβανών κακοποιών, σημειώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (13.10.2020) στο Νέο Κόσμο, με κατάληξη την λεωφόρου Συγγρού στο ύψος του Φιξ
Όλες οι ποινές που πρότεινε η εισαγγελέας. Έτοιμο το σχέδιο συλλήψεων για όσους οδηγηθούν στην φυλακή.
Αντιμέτωπη με τις ανώτατες προβλεπόμενες ποινές είναι πλέον η διευθυντική ομάδα και μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, που δεν έλαβαν ελαφρυντικό καθώς σήμερα αρχίζει να μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την ανακοίνωση της τιμωρίας που θα επιβάλει το δικαστήριο για όσα τους καταλογίζει.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































