• kargas
  • lampros_odontiatros
  • ispecs
  • chrysallida_new
  • vlachos_apofraxeis
  • george's_jewellery
  • venchi
  • syntrivani
  • little_bees
  • paulou_dontia
  • raxati
  • booze
  • skoumis_metaforiki
  • enso_tatoo
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • psinokaimetho
  • petshopcorner
  • chrisalida
  • dimi_fashion
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • stamatiou_apofraxeis
  • artina bakery
  • Iraklis_Tsims
  • goudis
  • anagnostou
  • 3pigs
  • jason cafe
  • kids_party
  • moutrakia.kids.tv

Tag: ioupoli

Την ευρωπαϊκή οδηγία του 2006 που υποχρέωνε τα κράτη μέλη σε προσωρινή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων για έξι μήνες ανέτρεψε χθες το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, με το σκεπτικό ότι περιορίζει σοβαρά τα ατομικά δικαιώματα, μεταδίδει η deutsche welle.  Οι προασπιστές των ατομικών ελευθεριών είχαν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν μετά τη χθεσινή απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.

  Χωρίς ασφαλιστική κάλυψη και με συμβάσεις « γαλέρας» εργάζονται οι γυμναστές στα προγράμματα των Δήμων . Για το θέμα πραγματοποίησαν παράσταση στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής,  το  Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής και το Σωματείου Γυμναστών ? Προπονητών νομού Αττικής , που απαίτησαν την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη αυτών των εργαζομένων στο ΙΚΑ.

ΣΠΑΥ, ΔΗΜΟΙ-ΜΕΛΗ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ & LET'S DO IT GREECE!Συμμετείχαμε στην πανελλήνια εκστρατεία καθαρισμού για 3η χρονιά   Ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) συμμετείχε για 3η χρονιά στην εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού «Let?s do it Greece» που πραγματοποιήθηκε σε όλη την Ελλάδα στις 6 Απριλίου 2014, δίνοντας έμφαση στον καθαρισμό περιοχών του περαστικού δάσους του Υμηττού.   Φέτος, ο αριθμός των Δήμων-μελών του ΣΠΑΥ που συμμετείχαν σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και την Εθελοντική Οργάνωση «Let?s Do It Greece» αυξήθηκε σε εννέα από έξι που ήταν πέρυσι.

Σας καλούμε στην ανοιχτή εκδήλωση ? συζήτηση, της αριστερής ανατρεπτικής κίνησης «Άνω ? Κάτω στην Ηλιούπολη», το Σάββατο 12 Απριλίου, 7:00 μ.μ.

Την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 καλούμε τα μέλη μας να παραστούν στην παράδοση πραγμάτων σε 2 οργανισμούς που εξυπηρετούν αναξιοπαθούντες και ασθενείς ομάδες συνανθρώπων μας. Θα πάμε λοιπόν στους ακόλουθους οργανισμούς: Άσυλο Ανιάτων,  Βηθλεέμ.

Ελεύθερος αφέθηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου μετά την απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας Εφετών Μερόπης Πουλάκη- Κυριακίδου για δύο πράξεις ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες, η μία εκ των οποίων διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Ελεύθερος αφέθηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου μετά την απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας Εφετών Μερόπης Πουλάκη- Κυριακίδου για δύο πράξεις ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες, η μία εκ των οποίων διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ   Ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής συνεχίζει τον αγώνα του για να καταργηθούν οι εξοντωτικοί φόροι που επιβάλλονται στα λαϊκά στρώματα και οι ηλεκτρονικές κατασχέσεις. Την Παρασκευή 11/4 στις 10 το πρωί οργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Εφορία Ηλιούπολης, Λ.

Παραλύουν αύριο Τετάρτη ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ενάντια στην κυβερνητική πολιτική.   Το απεργιακό συλλαλητήριο των συνδικάτων θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Η «Ενωμένη Πόλη» με υπερηφάνεια για τους ανθρώπους και τα στελέχη της, δηλώνει, ότι η πλειοψηφία των υποψηφίων της είναι νέα, ικανά και έμπειρα πρόσωπα, τα οποία, είτε δεν είχαν μέχρι σήμερα καμία πολιτική παρουσία, ή ήταν υποψήφιοι για πρώτη φορά το 2010. .

«Λουκέτο» για ένα Σαββατοκύριακο στον ελληνικό αθλητισμό προτείνει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ως πρώτο μέτρο για την αντιμετώπιση της συρρίκνωσης του ελληνικού αθλητισμού μετά την περικοπή κατά 50% των επιχορηγήσεων στις αθλητικές ομοσπονδίες.   «Η Oλομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αποφάσισε ομόφωνα να συστήσει σε όλες τις Αθλητικές Ομοσπονδίες των ερασιτεχνικών αθλημάτων της χώρας, την αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων τους, το Σαββατοκύριακο 12-13 Απριλίου, λόγω των τεράστιων προβλημάτων που εξακολουθεί ν' αντιμετωπίζει ο ελληνικός αθλητισμός μετά τη συνεχιζόμενη άρνηση της Πολιτείας να δώσει λύσεις όχι μόνο στα οικονομικά θέματα, αλλά κυρίως στα θεσμικά προβλήματα.

Στο παρελθόν οι αναρτήσεις μου είχαν ως θέματα διάφορες ανησυχίες μας είτε για πολλούς είτε για λίγους συνανθρώπους μου . Σήμερα θα επιδιώξω να εκθέσω ένα θέμα όχι ως υποψία , όπως συνηθίζω σε άλλες μου αναρτήσεις.

  Την καταγγελία κάνει η Αγωνιστική Συσπείρωση Εργαζομένων ΟΤΕ και αναφέρει τα εξής: "Απίστευτο και όμως αληθινό!   Οι μνημονιακές κυβερνήσεις και οι πολυπράγμονες υπουργοί Λοβέρδος και Γεωργιάδης κατάφεραν να διαλύσουν τελείως το σύστημα υγείας.   Τελευταίο τους κατόρθωμα:   Αναβλήθηκε επ? αόριστο η προγραμματισμένη για σήμερα αιμοδοσία των εργαζομένων του ΟΤΕ στο Δ.