Tag: www.ilioupoligiao

Έκκληση για μάρτυρες από την Τροχαία για το περιστατικό με τα λάδια που προκάλεσε τροχαίο ατύχημα και μποτιλιάρισμα ωρών στην Λ. Κηφισού, στο ύψος της γέφυρας Ροσινιόλ...

Καραμανλής Κώστας (Δήμοι Αγ.Παρασκευής, Αγ.Δημητρίου, Αλίμου, Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Βύρωνος, Γλυφάδας, Δάφνης-Υμηττού, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Ζωγράφου, Ηλιουπόλεως, Ηρακλείου, Καισαριανής, Καλλιθέας, Κηφισιάς-Εκάλης-Ν.Ερυθραίας, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Μεταμόρφωσης, Ν.Σμύρνης, Π.Φαλήρου, Παπάγου-Χολαργού, Πεντέλης-Ν.Πεντέλης-Μελισσίων, Φιλοθέης-Ψυχικού-Ν.Ψυχικού, Χαλανδρίου)

Ενισχυμένη θα παρουσιαστεί η ομάδα μας ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού με τους Μακεδόνες Αξιού. Η Κωνσταντίνου Μανωλίνα αποτελεί από σήμερα και επίσημα μέλος της ομάδας της Πηνελόπης Μπλάμη!!

Τον γύρο των social media εξακολουθεί να κάνει εδώ και περίπου δέκα χρόνια μια υποτιθέμενη έκκληση των οικείων ενός 28χρονου που δήθεν νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» και χρειάζεται επειγόντως αίμα.

Δύο ληστείες σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης, με στόχαστρο ένα κατάστημα ανταλλαγής συναλλάγματος στη μία περίπτωση, και τον ιδιοκτήτη ενός τέτοιου καταστήματος στη δεύτερη.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου σας εύχεται καλή χρονιά, υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, αντοχή και δύναμη και σας καλεί στις 20/1/2018, ημέρα Σάββατο

Ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης διοργανώνει παιδαγωγική ημερίδα με θέμα «Διαφοροποιημένη διδασκαλία – Τεχνικές - Προτάσεις» την Τετάρτη 17/01/2018

Χωρίς μετρό θα μείνει η Αθήνα την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, καθώς το Σωματείο προκήρυξε 24ωρη απεργία, αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο.

Έλεγαν οι Λέλεγες κι έκαναν πως άκουγαν οι Κάρες. Στο θέμα της ονομασίας της Φυρομίας (και πολύ περισσότερο των Φυρομίων) παίζουμε εν ου παικτοίς. Μπορεί να βρεθεί μια «λύση», αλλά λύση δεν θα είναι.

Tαφόπλακα στις όποιες ελπίδες του Δημοσίου να εισπράξει σημαντικού ύψους έσοδα από μεγάλες υποθέσεις φοροδιαφυγής χάρη στις 2 αποφάσεις που εξέδωσε το 2017 το Συμβούλιο της Επικρατείας για την παραγραφή των φορολογικών υποθέσεων,

Εκτενές ρεπορτάζ για την εισβολή των μελών του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας και τη «συνάντηση» με την Έφη Αχτσιόγλου στο γραφείο της στον 8ο όροφο φιλοξένησε το Reuters, το οποίο έκανε ειδική αναφορά και στον διάλογο της υπουργού με τους διαδηλωτές.

ΑΤΤΙΚΗ - ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.

Το παλιό πολιτικό σύστημα στη χώρα μας και οι κατʼ εξοχήν εκφραστές του (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ) προφανώς πνέουν τα λοίσθια. Ακόμη και οι τελευταίες προσπάθειες των ηγεσιών τους για μια επανάκαμψη δεν μπορούν να φέρουν αποτελέσματα.