Δύο από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής μουσικής, ο Μίμης Πλέσσας και ο Κώστας Χατζής, συναντιούνται για λίγες μόνο παραστάσεις στο Μικρό Παλλάς.
Δύο από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής μουσικής, ο Μίμης Πλέσσας και ο Κώστας Χατζής, συναντιούνται για λίγες μόνο παραστάσεις στο Μικρό Παλλάς.
Την έντονη αντίδραση των ασφαλισμένων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών προκάλεσε η προκλητική παραδοχή του διοικητή του Ταμείου Δημήτρη Τσακίρη, ότι όποιος αδυνατεί να καταβάλλει εισφορές σε συνδυασμό με την υπέρογκη φορολογία ας πάρει την οικογένεια του και ας πάει στην Βουλγαρία.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες συνδικαλιστών στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ δεν έχουν καν ηχητική εγκατάσταση για να παίζουν μουσική. Η σύμβαση της συγκεκριμένης υπαλλήλου είναι από την 1η Οκτωβρίου μέχρι τέλος του χρόνου
Φθινοπωρινό θα είναι το καιρικό σκηνικό τις επόμενες ημέρες με σταδιακή εξασθένηση των βοριάδων στο Αιγαίο,
του Θοδωρή Αρβανίτη. ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ Δ.Σ ΕΠΙ ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΑΤΕΛΩΣ!!!!(όπως και σε άλλους 28 Δήμους στο Ν. Αττικής,)
Τι θα συμβεί άραγε όταν ένα μεγάλο και δυνατό δεινοσαυράκι, που όμως κλαίει όπου βρεθεί, συναντήσει ένα μικρό και αδύναμο κρεμμυδάκι, που όμως σκορπάει το κλάμα όπου βρεθεί; Τι καινούργιο μπορεί να γεννηθεί από μια τέτοια συνάντηση;
Νέα δεδομένα στην επικοινωνία του πολίτη με την Ελληνική Αστυνομία, μεγάλη διευκόλυνση και σημαντική μείωση της γραφειοκρατίας, καθιερώνει ο θεσμός του «Ηλεκτρονικού Αστυνομικού Τμήματος», που έχει αρχίσει να λειτουργεί ήδη από τις 12/10/2016.
Την Παρασκευή 21/10/2016, ο Δήμος Βύρωνα με πολύ φροντίδα και μεγάλη χαρά, εγκαινιάζει την «ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ», που ευελπιστεί να γίνει θεσμός στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης.
«Οι άνθρωποι δεν τα αντιμετωπίζουν ως μια επένδυση που αξίζει τον κόπο»
Λες πως κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του ταιριάζουν. Και τους βρίζεις συλλήβδην, λαό και ηγέτες, όταν νιώθεις πως δεν κινδυνεύεις από αυτούς -έχεις την ενστικτώδη νοημοσύνη του ανθρωποειδούς και νιώθεις ποιοι θα σε χτυπήσουν και ποιοι θα σε περιφρονήσουν και θα γλιτώσεις.
Στις 16 Οκτωβρίου και στις 17:30, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Πετρούπολης, η 13χρονη Μπουράτα Ζωή.
Σε σημαντικά υψηλότερα επίπεδα σε σύγκριση με το σύνολο της ΕΕ είναι το ποσοστό του πληθυσμού της Ελλάδος που βρίσκεται είτε σε κίνδυνο φτώχειας είτε σε κατάσταση κοινωνικού αποκλεισμού, δηλαδή ζει με υλικές στερήσεις ή διαβιοί σε νοικοκυριά με χαμηλή ένταση εργασίας.
Συζήτηση στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου . ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΑ ΦΑΡΑΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Το Μάτι πίσω από την Πλάτη νοιώθει δικαιωμένο γιατί επί τέλους μια Δημοτική Παράταξη η «Ηλίου Πόλις – Ανθρώπινη Πόλη» έφερε στη δημοσιότητα το θέμα της αξιοποίησης του Πολυχώρου στο 5ο Λύκειο.
Από τις 12 έως τις 26 Οκτωβρίου 2016 θα διαρκέσει η νέα ατομική έκθεση ζωγραφικής και αγιογραφίας της βραβευμένης εικαστικού-αγιογράφου Μαριλένας Φωκά
H Σοφία Κουρτίδου πέρα από τραγουδίστρια είναι απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης αλλά και πτυχιούχος Επάρκειας Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.
Υπάρχει μια ιδιαίτερη κάστα προερχόμενη από τις δεξαμενές της «Αριστεράς» ( όχι Αριστερής… αθάνατη καθαρεύουσα!), η οποία διαπρέπει στις καλές Τέχνες και τη λογοτεχνία.
Τα φυτοφάρμακα μπορεί να αποδειχθούν βλαβερά για την υγεία, αν δεν πλένουμε καλά τα φρούτα και τα λαχανικά που αγοράζουμε, προτού τα καταναλώσουμε.
Νεβσεχίρ (Νεάπολη), Κωνσταντινούπολη, Θεσσαλονίκη (Νεάπολη), 3 πόλεις σε μια ιστορία. Το κουράγιο της Ελένης μέσα σε λίγες λεξούλες… «Ας φθάσουμε εκεί ζωντανοί, κι έχει ο Θεός!».
Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί για την εποχική γρίπη και όσοι ανήκετε σε ομάδες υψηλού κινδύνου πρέπει να κάνετε το αντιγριπικό εμβόλιο, το οποίο χορηγείται δωρεάν.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr

































