Πριν από δύο χρόνια είχα την έμπνευση να ιδρύσω την Eteobcn, μια εταιρεία που θα απευθύνεται σε Έλληνες ταξιδιώτες που επιθυμούν να ξεναγηθούν στην Βαρκελώνη.
Πριν από δύο χρόνια είχα την έμπνευση να ιδρύσω την Eteobcn, μια εταιρεία που θα απευθύνεται σε Έλληνες ταξιδιώτες που επιθυμούν να ξεναγηθούν στην Βαρκελώνη.
Προφυλακιστεοι οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση της 18χρονης που καταγγέλει σεξουαλική κακοποίηση και εξαναγκασμό της σε πορνεία.
Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19)
ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αίθριος. - Θερμοκρασία: Από 22 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Με αφορμή τα 100 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης, κυκλοφόρησε από την FM RECORDS το νέο άλμπουμ «Στη Σμύρνη κάποτε» σε στίχους και κείμενα του ποιητή και συγγραφέα Θανάση Σάλτα και μουσική σύνθεση της συνθέτριας Αρετής Κοκκίνου.
Δήλωση Tομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστου Σπίρτζη.
ΠΕΜΠΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 07.00 μ.μ. - στον εξωτερικό χώρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ.
Η διάθεση θα γίνεται μέσω των φαρμακείων μέχρι την Παρασκευή 16/7, ενώ δικαιούχοι των τεσσάρων (4) αυτοδιαγνωστικών τεστ του τρέχοντος μηνός είναι, πλέον...
Ολοταχώς πίσω έκανε η κυβέρνηση από τις αρχικές εξαγγελίες της. Οι κλειστοί χώροι διασκέδασης θα λειτουργούν αυστηρά με εμβολιασμένους.
Κάθε χρόνο από το 2004 στην εκκλησιαστική μας κοινότητα, οργανώνουμε γιορτές με αφορμή την Παναγία Οστρομπράμσκα και τις σχέσεις μας με τους Πολωνούς.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, τα ενεργά κρούσματα στη Γλυφάδα είναι 368, ενώ ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν ξεπεράσει τα 180!
Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19)
ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αίθριος. - Θερμοκρασία: Από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Ατύχημα με τη μηχανή του είχε ο Φάνης Χριστοδούλου στην Πάρο – Ο “μπέμπης του ελληνικού μπάσκετ μεταφέρεται στην Αθήνα.
Από το Σάββατο το βράδυ όλη η Ηλιούπολη και η Ελλάδα έμαθε για τον αστυνόμο-βιαστή της άμοιρης κοπέλας.
Οι σχέσεις του με κυκλώματα σωματεμπορίας, η δικογραφία της Θεσσαλονίκης, η «βαλκανική εταιρεία» ροζ ταινιών, η ύποπτη ανάρτηση στο facebook κι η δήλωση «κλοπής» του οπλισμού του.
Διαβάζουμε στις Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































