Την Πέμπτη 24 Ιουνίου αρχίζει η πληρωμή των συντάξεων Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 29 Ιουνίου. - Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Ιουλίου είναι:
Την Πέμπτη 24 Ιουνίου αρχίζει η πληρωμή των συντάξεων Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 29 Ιουνίου. - Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Ιουλίου είναι:
Το πρόγραμμα θα εκτελείται καθημερινά με τουριστικά λεωφορεία, εκτός Σαββατοκύριακου και αργιών. - Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δείχνουν καθημερινά την κάρτα συμμετοχής τους στον υπεύθυνο του λεωφορείου.
Έπειτα από σύσταση των γιατρών του, ο Λάκης Λαζόπουλος ακυρώνει την περιοδεία της παράστασης “Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη”, που ετοίμαζε, καθώς χρειάζεται ξεκούραση. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του Instagram θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις του από τον Σεπτέμβρη.
Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19)
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 53χρονος βρέθηκε πεσμένος μπρούμυτα, με τραύμα από όπλο. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν αυτοκτονία. Επί τόπου σπεύδει ιατροδικαστής.
ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος. - Θερμοκρασία: Από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το προϊόν να μην το καταναλώσουν
Missing Alert για την εξαφάνιση του 53χρονου Σταύρου Δογιάκη, ιδιοκτήτη της γνωστής ταβέρνας «Κρητικός» στην Παλλήνη, εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού». Η υπόθεση προσλαμβάνει διαστάσεις θρίλερ, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας άφησε σημείωμα με το οποίο καθιστά κληρονόμο τον αδελφό του.
Τετάρτη 23 Ιούνη - στάση εργασίας (7 π.μ. – 12 το μεσημέρι σε επίπεδο Αττικής) με συγκέντρωση από όλη τη χώρα στο υπουργείο Εργασίας στις 9 π.μ. και πορεία στο υπουργείο Υγείας.
Το όριο αναστήματος για υποψηφίους αστυνομικούς σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες είτε δεν υφίσταται καν, είτε έχει προβλεφθεί σε πολύ χαμηλά όρια και σε κάθε περίπτωση πολύ κάτω του μέσου όρου αναστήματος
Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ανατραπεί, όπως φαίνεται στα πλάνα που μετέδωσε το MEGA
Για 40 μέρες ο κατ’ ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά αναφερόταν με το όνομά του απ’ όλα τα ΜΜΕ, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, τώρα σχεδόν όλα γράφουν και λένε για έναν «συζυγοκτόνο», «πιλότο», «32χρονο» που σκότωσε τη γυναίκα του μετά από καυγά.
«Σύμφωνα με την Μάνδρου την φερόμενη και ως δημοσιογράφο η παιδεία, τα γαλλικά και το πιάνο του δολοφόνου τον έκαναν να μην θέλει να τεμαχίσει το πτώμα, γιατί είχε τακτ.
Τα παραπανίσια κιλά που είχε μια 14χρονη στην Επανωμή της Θεσσαλονίκης και ο χλευασμός που φέρεται να δεχόταν γι' αυτά, οδήγησαν την ίδια και την οικογένειά της στην απόφαση να παρέμβει χειρουργικά στο σώμα της, τοποθετώντας γαστρικό δακτύλιο, προκειμένου να χάσει βάρος
4η μέρα εξετάσεων (22.06.2021)
Ενημέρωση από Πυροσβεστική Υπηρεσία
Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19)
ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.
Ο δράστης του βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα έχει ταυτοποιηθεί, δήλωσε το πρωί της Δευτέρας (21.06.2021) ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































