Tag: www.ilioupoligiaolous

Στην δημοσιότητα δόθηκε η λίστα με τους κωδικούς των επιχειρήσεων που πλήττονται από την κρίση. Δείτε όλη την λίστα η οποία θα ανανεώνεται διαρκώς.

Η κρίση του κορονοϊού άλλαξε τον τρόπο και την ποιότητα ζωής όλων των πολιτών, αλλά σε κάποιους συμπολίτες μας εντείνει ακόμα περισσότερο την ήδη υπάρχουσα δυσκολία ή και αδυναμία μετακίνησής τους ακόμη και για την ικανοποίηση βασικών αναγκών υγείας και διατροφής.

Στην αναστολή της μεταμεσονύκτιας λειτουργίας του μετρό και του ΤΡΑΜ και στη μείωση της συχνότητας των δρομολογίων στις αστικές συγκοινωνίες προχωρά άμεσα το υπουργείο Υποδομών και ο ΟΑΣΑ λόγω της μεγάλης πτώσης της επιβατικής κίνησης σύμφωνα με πληροφορίες του economistas.

Οι εργαζόμενοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αυτοαπασχολούμενοι που σταμάτησαν να δουλεύουν μετά τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για να περιορίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού θα λάβουν 800 ευρώ και για να τα πάρουν θα πρέπει να ακολουθήσουν μία συγκεκριμένη διαδικασία.

Στα χρόνια της σύνταξης του έμεινε το χειμώνα στην Αθήνα, στην Ηλιούπολη και τα καλοκαίρια οπωσδήποτε στο Σαρπι, όπως του άρεσε να το ονόμαζε..

Έξοδος από τα σπίτια μας μόνο για τα απαραίτητα. Όλες οι ανακοινώσεις του υπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά. Ποιες είναι οι αποδεκτές εξαιρέσεις. Πως θα γίνεται από εδώ και πέρα η κυκλοφορία.

Αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους 800 ευρώ το μήνα θα λάβουν στις αρχές Απριλίου οι εργαζόμενοι που έκλεισε η επιχείρηση που εργάζονταν λόγω διοικητικής απόφασης για το διάστημα απο 15 Μαρτίου ως 30 Απριλίου, ενώ θα δοθούν 800 ευρώ και στους ελεύθερους επαγγελματίες...