Tag: μέτρα

Ύστερα από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας...

Τι καταγγέλλει στο ethnos.gr ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Πειραιά, Ηλίας Πατίδης για τον θάνατο του παιδιού και την ανυπαρξία μέτρων στα ειδικά σχολεία ενάντια στον κορονοϊό

Οι δάσκαλοι του εκφράζουν τη θλίψη τους μεσω των social media. Το tvxs.gr επικοινώνησε με εκπαιδευτικούς της ειδικής αγωγής που γνώρισαν τον μαθητή και οι οποίοι επανέλαβαν όσα έχουν πει και σε παλαιότερα ρεπορτάζ μας.

Έρχονται... αλλαγές σε όσα ξέραμε μέχρι σήμερα σχετικά με τους κωδικούς 2 και 6 στο 13033, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων Κικίλια και Χαρδαλιά για lockdown, μέτρα και απαγόρευση κυκλοφορίας. Χιλιομετρικός «κόφτης» για σούπερ μάρκετ, καταστήματα και άθληση.

Ανταπόκριση είχαμε από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας στις, εδώ και καιρό, κινήσεις της Ένωσής μας, για μέτρα στήριξης του εισοδήματος των επαγγελματιών, που μηδενίζεται από τους συνεχείς περιορισμούς της λειτουργίας, που επιβάλει η απουσία λήψης ουσιαστικών μέτρων ελέγχου της πανδημίας και προστασίας της υγείας του λαού από την κυβέρνηση.

Από αύριο 11.02 έως και 28.02.2021 , η τέλεση των ιερών ακολουθιών στους χώρους λατρείας θα πραγματοποιείται με την παρουσία μόνο του αναγκαίου βοηθητικού προσωπικού και χωρίς την παρουσία πιστών.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς εξειδικεύει τα νέα περιοριστικά μέτρα που θα ισχύσουν στην Αττική από τις 6 το πρωί της Πέμπτης ως τις 28 Φεβρουαρίου.

Οι ελληνικές Αρχές θεώρησαν σκόπιμο να αυξήσουν τα μέτρα ασφαλείας γύρω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα ύστερα από τα όσα διαδραματίστηκαν στο Καπιτώλιο.

Η ανακοίνωση των νέων μέτρων για τον κορονοϊό, στο πλαίσιο του lockdown, που αφορούν μεταξύ άλλων και τις εκκλησίες, προκάλεσαν την αντίδραση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, που θα συνεδριάσει εκτάκτως την ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2020, στις 11 το πρωί.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προχωρά σε ανακοινώσεις αυτή την ώρα για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα και το lockdown που παραμένει σε ισχύ.

Λόγω του έντονου επιδημιολογικού φορτίου και κατόπιν έκτακτης σύσκεψης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας Έναντι Κορωνοϊού Covid-19, αποφασίστηκε ομόφωνα η παράταση των πρόσθετων περιοριστικών μέτρων στους τρεις Δήμους της Δυτικής Αττικής (Δήμο Ασπροπύργου, Δήμο Ελευσίνας και Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας).

Ο κορονοϊός μπορεί να θερίζει σε ολόκληρη τη χώρα, όμως ακόμα και τώρα υπάρχουν αρνητές που βλέπουν πίσω από τις θλιβερές εικόνες συνωμοσίες. Το κάλεσμα προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις…

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι Έφτασαν οι άσχημες μέρες και επαληθεύτηκαν όσα βλέπαμε να έρχονται, ζητώντας επανειλημμένως, άμεσα μέτρα διασφάλισης της ζωής και των εργασιακών συνθηκών μας, από τη διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης.

Με τα νέα μέτρα που ισχύουν τα γυμναστήρια στην Αττική και στις "κόκκινες" περιοχές από την Τρίτη αναγκάστηκαν να βάλουν «λουκέτο» για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε μήνες. Εν αναμονή νέου lockdown, με τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού σήμερα, θα κλείσουν όλα τα γυμναστήρια της χώρας.

Με βάση τα νέα μέτρα της Πολιτείας για την πρόληψη της διασποράς της πανδημίας Covid-19 αναστέλλεται από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου η λειτουργία των παιδικών χαρών, των παιδότοπων και των αθλητικών εγκαταστάσεων.