Tag: οστά

1η Μαΐου και η Αντιπυρική περίοδος ξεκινά. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να δώσει για ακόμη μια χρονιά τον καλύτερο της εαυτό, προστατεύοντας το βουνό μας τον Υμηττό, αλλά και βοηθώντας όπου αλλού παραστεί ανάγκη.

Με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη συναντήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Υμηττού (ΣΠΑΥ) και δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος και ο Δήμαρχος Ζωγράφου και μέλος του ΣΠΑΥ, Βασίλης Θώδας.

Οι Ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει να παραλαμβάνουν Αντιπυρικά Χιτώνια και Παντελόνια υψηλών προδιαγραφών με σκοπό να καλύψουν τις πρώτες άμεσες ανάγκες τους, ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου την 1η Μαΐου

Πίνατ, το γλυκό και παιχνιδιάρικο σκυλάκι που γνώρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο καταφύγιο της Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιούπολης, υιοθετήθηκε από τον Πρωθυπουργό.

Με ένα χιουμοριστικό βίντεο, η ΕΛ.ΑΣ επιχειρεί να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες και τις εταιρείες για τα μέτρα προστασίας που πρέπει να λάβουν.

Εν όψει της έκδοσης νέου Προεδρικού Διατάγματος για την «προστασία» του Υμηττού, η Κυβέρνηση στη λογική της «αξιοποίησης» εισάγει μια σειρά νέα καταστροφικά σχέδια. Από κοντά και οι Αρχές των γύρω απ’ τον Υμηττό Δήμων σπεύδουν να υπερακοντίσουν σκαρφαλώνοντας στο βουνό όσο ο καθένας μπορεί.

Οι εξελίξεις ντροπή και όνειδος για την υπόθεση φύλαξης του κ. Φουρθιώτη, εγείρουν και απολύτως δικαιολογημένα, γόνιμες αντιδράσεις στο εσωτερικό της αστυνομίας, καθώς πλέον δεν γίνεται ανεκτός ο αυτοευτελισμός της

Η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, που συνεδρίασε σήμερα (20/03) το απόγευμα και ενέκρινε την επανεκκίνηση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων για τα εξής πρωταθλήματα

Τι καταγγέλλει στο ethnos.gr ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Πειραιά, Ηλίας Πατίδης για τον θάνατο του παιδιού και την ανυπαρξία μέτρων στα ειδικά σχολεία ενάντια στον κορονοϊό

Οι δάσκαλοι του εκφράζουν τη θλίψη τους μεσω των social media. Το tvxs.gr επικοινώνησε με εκπαιδευτικούς της ειδικής αγωγής που γνώρισαν τον μαθητή και οι οποίοι επανέλαβαν όσα έχουν πει και σε παλαιότερα ρεπορτάζ μας.

Από την έναρξη των έκτακτων και ακραίων καιρικών φαινομένων της «Μήδειας» γίναμε μάρτυρες της μεγάλης έλλειψης προετοιμασίας και της αποτυχίας της δημοτικής αρχής να αντιμετωπίσει ουσιαστικά την έλευση του χιονιά.

Στην συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής στις 10/2/2021 συζητήθηκε η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Σχεδίου Προστασίας Ορεινού Όγκου Υμηττού η οποία θα αποτελέσει τη βάση του νέου Προεδρικού Διατάγματος για την προστασία του Υμηττού.

«Όταν λέμε διπλή μάσκα, εννοούμε ιατρική μάσκα και από πάνω υφασμάτινη μάσκα και όταν λέμε υφασμάτινη, εννοούμε καλής ποιότητας υφασμάτινη μάσκα με τρεις στρώσεις υφάσματος»,

Έκτακτη σύσκεψη ενόψει της νέας κακοκαιρίας το Σαββατοκύριακο και των χιονοπτώσεων ακόμα και στην Αττική που προβλέπει η ΕΜΥ, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημαρχείο Βύρωνα, υπό το Δήμαρχο, Γρηγόρη Κατωπόδη, τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων και εκπροσώπων της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς εξειδικεύει τα νέα περιοριστικά μέτρα που θα ισχύσουν στην Αττική από τις 6 το πρωί της Πέμπτης ως τις 28 Φεβρουαρίου.

Σε συνέχεια των σημερινών ανακοινώσεων από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, σχετικά με τη λήψη νέων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού στην Αττική από Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, θα εξειδικεύσει τα μέτρα προς εφαρμογή, αύριο, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, στις 12.00, από το κτήριο Φάρος της Πολιτικής Προστασίας.

Όσον αφορά τη μετατροπή του Κέντρου Υγείας της Ηλιούπολης(πρώην ΙΚΑ) σε εμβολιαστικό κέντρο Covid -19 δεν έχουμε καμία αντίρρηση. Σε αυτό όμως που έχουμε αντίθετη άποψη είναι ότι δεν μπορεί να λειτουργεί αυτό αποκλειστικά σαν εμβολιαστικό κέντρο Covid -19...