• pasalimani
  • ispecs
  • kargas
  • venchi
  • pmtp
  • vlachos_apofraxeis
  • lampros_odontiatros
  • raxati
  • chrysallida_new
  • little_bees
  • paulou_dontia
  • syntrivani
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • kids_party
  • enso_tatoo
  • petshopcorner
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • jason cafe
  • chrisalida
  • artina bakery
  • skoumis_metaforiki
  • anagnostou
  • goudis
  • moutrakia.kids.tv
  • psinokaimetho
  • Iraklis_Tsims
  • booze
  • 3pigs
  • stamatiou_apofraxeis
  • dimi_fashion

Tag: ΑΙ

Την Τετάρτη 6/6/2018, συμμετείχα στη συνάντηση του Αντιδημάρχου κ. Χατζηδάκη με κατοίκους της Αγίας Μαρίνας, για τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ήδη εφαρμόζονται στις οδούς Παπάγου, Κιθαιρώνος και στις κάθετες σε αυτές οδούς.

Έχοντας διανύσει ακόμη μια σχολική χρονιά γεμάτη άγχος, πίεση και προσωπικές θυσίες, τα παιδιά μας μπήκαν σήμερα στην επώδυνη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Μετά τον Οικονομικό Απολογισμό και την Απαλλαγή του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου πραγματοποιήθηκαν Αρχαιρεσίες και εκλογή νέου Δ.Σ. το οποίο θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα ορίσει τους υπεύθυνους των αθλητικών τμημάτων.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στους μαθητές αλλά και στους γονείς της πόλης μας, το φετινό … κατόρθωμα (γιατί για κατόρθωμα πρόκειται) της Δημοτικής Αρχής, να ματαιώσει την διεξαγωγή των σχολικών αγώνων.

ΑΤΤΙΚΗ : ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ. - ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 34 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.

Ήρθε η εφαρμογή για να μάθετε... όλα σας τα δικαιώματα στις διακοπές σας - Αναλυτικές οδηγίες για να μην πληρώνετε "καπέλα"

Συνολικά υποβλήθηκαν σε έλεγχο αλκοολομέτρησης (αλκοτέστ) -2.482- οδηγοί και διαπιστώθηκε ότι -266- βρίσκονταν υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

ΑΤΤΙΚΗ - ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΜΒΡΩΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΟΡΕΙΝΑ. - ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 34 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σε τροχαία δυστυχήματα και ατυχήματα που σημειώθηκαν τον Μάϊο 2018 στην Αττική, 21 άτομα έχασαν τη ζωή τους και 518 τραυματίστηκαν συνολικά (15 σοβαρά και 503 ελαφρά).