• chrysallida_new
  • syntrivani
  • little_bees
  • anthologio
  • ispecs
  • carbonoff
  • venchi
  • lampros_odontiatros
  • kargas
  • vlachos_apofraxeis
  • george's_jewellery
  • raxati
  • paulou_dontia
  • petshopcorner
  • stamatiou_apofraxeis
  • moutrakia.kids.tv
  • chrisalida
  • booze
  • 3pigs
  • artina bakery
  • goudis
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • enso_tatoo
  • dimi_fashion
  • kids_party
  • psinokaimetho
  • jason cafe
  • Iraklis_Tsims
  • anagnostou
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • skoumis_metaforiki

Tag: ΑΙ

Μετά την συνάντηση του Δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου και των Αντιδημάρχων Παναγιώταρη, Χατζηδάκη και Δημητρόπουλο με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ Μπενίση Ιωάννη, τον Γενικό Δ/ντη ανάπτυξης & παραγωγής έργων Κων/νο Βουγιουκλάκη και τον Διευθυντή ανάπτυξης σχέσεων με τους ΟΤΑ Παναγιώτη Νικήτα, συμφωνήθηκε να ξεκινήσουν, όπως και έγινε άμεσα, οι παρεμβάσεις στην περιοχή του Πανοράματος Ηλιούπολης.

Παραχώρηση χρήσης παραλιών στους Δήμους . Η Κυβέρνηση αποδεικνύει, για ακόμη μια φορά, την πρόθεσή της να προχωρήσει σε κάθε αναγκαία πράξη ώστε η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας να γίνεται προς όφελος των πολιτών με την εκμετάλλευση και αξιοποίηση των ελεύθερων χώρων και από φορείς Δημοσίου συμφέροντος.

Αγνοείται από το μεσημέρι της 9ης Σεπτεμβρίου η 8χρονη Αντωνία Α. Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού το παιδί πήρε η μητέρα του η οποία όμως δεν ασκεί την επιμέλειά της.

Στο κατάμεστο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, παρουσία εξεχουσών προσωπικοτήτων της πολιτικής, των γραμμάτων και των τεχνών, ιστορικών προσωπικοτήτων του αθλητισμού και εκπροσώπων των ΜΜΕ, αλλά και πλήθους αποφοίτων και στελεχών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του καθηγητή, συγγραφέα και προέδρου του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κ. Σοφοκλή Ξυνή, «Ελλάδα, Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης».

συνέβη νωρίτερα σήμερα και κατά τη διάρκεια της συνάντησης του κ. Σταθάκη με την εκπρόσωπο του ΔΝΤ Ντέλια Βελκουλέσκου στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 14-9-2016 συζητήθηκε το θέμα της Παιδείας, με αιχμή την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας, στα σχολικά κτήρια, στα νηπιαγωγεία και λοιπές εγκαταστάσεις της Αʼ-βάθμιας και Βʼ-βάθμιας εκπαίδευσης

Η Διεθνής Ημέρα Ειρήνης καθιερώθηκε το 1981 από τον ΟΗΕ για να συμπίπτει με την ετήσια γενική συνέλευση του Οργανισμού κάθε Σεπτέμβριο. Από το 2001 γιορτάζεται σε σταθερή ημερομηνία, την 21η Σεπτεμβρίου κάθε χρόνου.

Ένα ιστορικό γεγονός θα ζήσει η ελληνική ομογένεια στο Κάιρο, στις 30 του προσεχούς Οκτωβρίου, καθώς σε λίγες μέρες ένας από τους πιο όμορφους ελληνικούς ναούς στο κοσμοπολίτικο προάστιο της Ηλιούπολης του Καΐρου, η εκκλησία της Παναγίας, συμπληρώνει εκατό χρόνια ζωής.

Η Συνέλευση Δράσεων για το Ελληνικό με κεντρικό σύνθημα : «Τίποτα δεν τελείωσε, αγώνας και δράση για το Ελληνικό μέχρι τη νίκη» καλεί σε προσυγκέντρωση, στο ΤΑΙΠΕΔ την Τετάρτη 21/9 στις 18:30 και σε πορεία προς την βουλή

H κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ πιστή στην εφαρμογή της δανειακής συμφωνίας που υπέγραψε το 2015 με τους δανειστές-ληστές της χώρας και του λαού, που μετατρέπει την χώρα μας σε αποικία χρέους, κατέθεσε την σύμβαση παράδοσης μιας ακόμα δημόσιας περιουσίας, αυτής του πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, ώστε να ψηφιστεί στην ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη 21-9-2016.

του Ιωάννη Καλλιάνου. Μια διαδικασία αδειοδότησης που θύμιζε «Κόζα Νόστρα» και Άντζελο Λα Μπαρμπέρα του Παλέρμο, έκρυβε τελικά δάνεια από τράπεζες, βοσκοτόπια και κάθε άλλης λογής προσυνεννοήσεις που βγήκαν στην φόρα όταν χρειάστηκε να γίνει ενδελεχής έλεγχος για τα πόθεν έσχες.

«Αν κανένας ένιωσε στην καρδιά του παλμούς ευγενικούς, που νεκρωθήκανε μπροστά στο βωμό της δυστυχίας και της λύπης! Αν ζούσε και τρεφότανε μʼ ένα ωραίο όνειρο και, ξυπνώντας άξαφνα μιαν αυγούλα, είδε τʼ όνειρό του σαν καπνός να διαλύεται!

Με εξαιρετική επιτυχία συνεχίζεται η εκστρατεία ενημέρωσης και διαβούλευσης με τους πολίτες του Βύρωνα με στάση αυτή τη φορά την περιοχή του Αγίου Αρτεμίου.