• raxati
  • ispecs
  • vlachos_apofraxeis
  • chrysallida_new
  • kargas
  • paulou_dontia
  • venchi
  • lampros_odontiatros
  • pmtp
  • little_bees
  • syntrivani
  • psinokaimetho
  • 3pigs
  • anagnostou
  • artina bakery
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • enso_tatoo
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • kids_party
  • petshopcorner
  • booze
  • dimi_fashion
  • goudis
  • moutrakia.kids.tv
  • stamatiou_apofraxeis
  • chrisalida
  • skoumis_metaforiki
  • Iraklis_Tsims
  • jason cafe

Tag: Β

Όπως ανακοίνωσε ήδη σχεδιάζει να παραδώσει τρόφιμα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο στην Καλλιθέα, τα οποία αγοράστηκαν με οικονομικούς πόρους της συλλογικότητας.

Πριν λίγες μέρες δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης, μέσα στην κρίσιμη περίοδο της αντιμετώπισης της πανδημίας, θεώρησε σκόπιμο να ασχοληθεί με «κάποια ανώνυμη καταγγελία εργαζόμενης» και να παρουσιάσει την Διοίκηση του Δήμου «…έτοιμη να βάψει με αίμα τα χέρια της, λόγω ανικανότητας»!!!

Από τις πρώτες ημέρες της πανδημίας του κορωνοϊού, η παράταξη μας, με δελτίο τύπου στις 13/3/2020, κατέστησε σαφές ότι η υγειονομική κρίση του κορωνοϊού δεν προσφέρεται για αντιπολίτευση και επιβάλλεται να αντιμετωπιστεί με ενότητα, υπευθυνότητα και προπαντός αποτελεσματικότητα.

Είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθούν από την ελληνική κυβέρνηση πιο αυστηρά μέτρα απέναντι στα αιτήματα των πολιτών για έκτακτες μετακινήσεις και στο πλαίσιο της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Το βράδυ της περασμένης Τρίτης (31/3) άγνωστοι εισέβαλαν στο χώρο του Άλσους της Αγίας Τριάδας, που έχει σφραγιστεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές σε εγκαταστάσεις του πάρκου.

Με αφορμή τις εξελίξεις με τον Κορωνοϊό, πολλά είναι τα ερωτήματα δικαιούχων επιδομάτων, για το αν αλλάζει κάτι ως προς τις ημερομηνίες καταβολής και τις διαδικασίες.

Τα golden boys στις «γαλάζιες» διοικήσεις ΣΤΑΣΥ, ΟΣΥ και ΟΑΣΑ θα δουν στην τσέπη τους διπλάσιο μισθό ύψους 7.500 ευρώ και 400 αντί 50 ευρώ για κάθε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στα μέτρα που έχει εξαγγείλει ο δήμος Ηλιούπολης ότι λαμβάνει σε σχέση με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού απʼ ότι φαίνεται εξαιρείται ο ξενώνας του «Αγία Ταβιθά».

Κάθε εσπέρα, έξι ακριβώς, την ώρα που βραδιάζει, ο καθηγητής, μέχρι πρότινος και ο Πρωθυπουργός, εμφανίζεται στο γυαλί και ψάλλει Άμωμοι εν οδώ...