Tag: Β

Ο ''Επαφίας''! Ίσως το πλέον σημαντικό πρόσωπο, ακόμη κι από τον ''Ηγέτη'', για τον οποίο θα αφιερώσουμε ειδικό κεφάλαιο. Υπάρχει και μεγαλουργεί, αμέσως με την προκήρυξη των εκλογών, καθώς τότε καρποφορούν τα άνθη των ικανοτήτων του.

Ανατροπή για την υπόθεση πυροβολισμών στην Ποσειδώνος. Πέρασε με το αυτοκίνητο και πυροβόλησε 5 φορές. Προσήχθη πολυ κοντινό πρόσωπο του θύματος ως ηθικός αυτουργός.

Μεγάλη έκπληξη μου προκάλεσε η συνεργασία Βαλασόπουλου με το «Πράσινο Κίνημα Ηλιούπολης» της Κας Βρέκου. Θυμήθηκα την ιστορία του 2015 όταν για λόγους καθαρά τυπικούς, απορρίφτηκαν οι ενστάσεις πολιτών του οικολογικού κινήματος της Ηλιούπολης για την προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΝΤΟΝΑ, ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.

Περί τα 100 εκατ. ευρώ θα μας στοιχίσουν οι τρεις εκλογικές αναμετρήσεις (τέσσερις αν υπολογίσουμε τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών) του Μαΐου.

''Γραμμιτζής'' είναι το αναντικατάστατο άτομο, που φέρει ολοζωίς επάνω του την "ορθή" άποψη, του Κόμματος του όπως η χελώνα κουβαλάει πάντα το καύκαλο της και η καημένη καμήλα την καμπούρα της.

Η Ναταλία Σουβάλα γεννήθηκε στο Ανόβερο. Μεγάλωσε στην Ηλιούπολη και αποφοίτησε από το Πολυκλαδικό Λύκειο. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Παντρεμένη με Ηλιουπολίτη, μητέρα δυο παιδιών.

Το 1999, έναν χρόνο μετά την καταστροφική πυρκαγιά του Υμηττού, μια “χούφτα” ανθρώπων αποφάσισε να ιδρύσει την ομάδα μας, έχοντας ως όραμα την προστασία του βουνού.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι τραγική ειρωνεία αυτό που συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αγία Παρασκευή, με έναν 32χρονο διανομέα να αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο ανήμερα της πανελλαδικής δράσης και της 24ωρης απεργίας των διανομέων.

Μένω στην Ηλιούπολη στη πόλη της ψυχής και της καρδιάς μου. Ίδρυσα και διευθύνω τον βρεφονηπιακό σταθμό και ιδιωτικό νηπιαγωγείο «Παιδική φωλιά» με δύο σχολεία σε Ηλιούπολη και Αργυρούπολη, ήταν το όνειρο της ζωής μου.