Tag: Γ

Η προετοιμασία της άσκησης για θέματα σεισμικού κινδύνου που θα διενεργηθεί στις 27 Νοεμβρίου στην Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα Αθηνών ήταν το αντικείμενο της ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.) με τη συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Καπάταη.

Η νεαρή φοιτήτρια του ΕΚΠΑ καταγγέλλει στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr πως 50χρονος έβγαλε έξω το μόριο του και την ακουμπούσε με πίεση εντός του λεωφορείου της γραμμής 220 με κατεύθυνση προς τα Ιλίσια.

Το έργο, διάρκειας 24 μηνών, αποτελεί τον κύριο αποδέκτη του ανατολικού τμήματος της Βάρης και με τη διευθέτησή του θα επιλυθούν σοβαρά πλημμυρικά φαινόμενα της περιοχής.

Χαιρετίζουμε τη συμμετοχή των εργαζομένων στη χθεσινή απεργία, απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ η οποία στο πλαίσιο των Ευρωενωσιακών κατευθύνσεων επιχειρεί να τσακίσει, με το τέλος του χρόνου, τα ΒΑΕ για τους εργαζόμενους στους Δήμους .

Εικοσιτετράωρη απεργία στην περιφέρεια και στάση εργασίας (9 π.μ.-3 μ.μ.) για την Αττική προκήρυξε η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ)για την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, ημέρα που θα συζητηθεί στο ΣτΕ η τριτανακοπή.

Κατά τη διάρκεια του μηνός Σεπτεμβρίου 2018, από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, συνελήφθησαν συνολικά -2.230 - άτομα και ειδικότερα

Η αποθέωση της επικοινωνίας από την κυβέρνηση, αφού μας τρέλαναν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ότι θα ψηφίσουν τις μειώσεις των συντάξεων με αντίστοιχα αντίμετρα που θα ισορροπήσουν την οικονομική απώλεια των εισοδημάτων

Λόγω διεξαγωγής εκδήλωσης με την επωνυμία: «10ος Αγώνας δρόμου & Περιπάτου Greece Race for the Cure », την Κυριακή 07-10-2018 και κ ατά τις ώρες 08.00΄-13.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις κατωτέρω λεωφόρους και οδούς, περιοχής Δήμου Αθηναίων...

Σε ένα πολυτελές διαμέρισμα στην Γλυφάδα συνελήφθη ένας 46χρονος Κινέζος ο οποίος ήρθε στην χώρα μας και έκανε την μεγάλη ζωή με τα λεφτά των άλλων.

Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της εποχής μας είναι η διαρκής εξάρτηση της κοινωνίας από την πληροφορία. Βιώνουμε μια μεταβατική περίοδο, κατά την οποία λειτουργεί και δραστηριοποιείται παράλληλα με τα τεχνολογικά επιτεύγματα στο χώρο των πληροφοριών και των επικοινωνιών.