Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής για 6η συνεχόμενη χρονιά στον Άγ. Δημήτριο! Η πόλη μας θα συμμετέχει με συνέπεια και αφοσίωση, ακόμη μια φορά, επιχειρώντας να γεμίσει την ημέρα με ήχους και μουσικές!
Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής για 6η συνεχόμενη χρονιά στον Άγ. Δημήτριο! Η πόλη μας θα συμμετέχει με συνέπεια και αφοσίωση, ακόμη μια φορά, επιχειρώντας να γεμίσει την ημέρα με ήχους και μουσικές!
Διαλύουν τα εργασιακά δικαιώματα και δημιουργούν Ειδικές Οικονομικές Ζώνες με μισθούς πείνας...
Κλιματιζόμενοι χώροι λόγω καύσωνα στον Δήμο Ηλιούπολης Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), σταδιακή άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία από αύριο Παρασκευή (17/6/2016) και θα φτάσει το Σάββατο και την Κυριακή τοπικά στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας τους 40 με 41 βαθμούς Κελσίου.
Τηλεφωνήματα της ΓΓΔΕ σε 83.000 πολίτες που χρωστούν στην εφορία
Τη διάθεση τουλάχιστον 10% των εσόδων που προκύπτουν από την πάσης μορφής αξιοποίησης της εκτάσεως του πρώην Αεροδρομίου του Ελληνικού στους Δήμους των Μεσογείων για τη δημιουργία σύγχρονης υποδομής και δικτύων ποιότητας ζωής, ζητούν πέντε Δήμοι της περιοχής.
Ο Αμβρόσιος ζητεί τη συμβολή του κόσμου να κατασκευάσει σταυρό ύψους... 18 μέτρων!
Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγ. Δημητρίου, την Τρίτη 14 Ιουνίου, έγινε η παρουσίαση της "Εργασίας αξιολόγησης της πρότασης οριοθέτησης - διευθέτησης του ρέματος Πικροδάφνης", που εκπονήθηκε από ερευνητική ομάδα με επιστημονικά υπεύθυνο τον κ. Κωνσταντίνο Λουπασάκη, επίκουρο καθηγητή ΕΜΠ, στο πλαίσιο σύμβασης εκτέλεσης ερευνητικού έργου που συνάφθηκε μεταξύ του Δήμου Αγ. Δημητρίου και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείο
Μείζονος σπουδαιότητας για το μέλλον του Υμηττού εκδήλωση, διοργανώθηκε από το ΣΠΑΥ στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης όπου παρουσιάστηκε στην Κυβέρνηση, στην Περιφέρεια Αττικής, στις δημοτικές αρχές και στους πολίτες, η μελέτη για την αναδάσωση που εκπονήθηκε, μετά την πυρκαγιά του καλοκαιριού του 2015 που κατέκαυσε 7.900 στρέμματα.
Εν όψει της επικείμενης ολοκλήρωσης της διαδικασίας παραχώρησης - εκποίησης στον Όμιλο Λάτση κ.α για 99 χρόνια του χώρου των 6.200 στρ. του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού και της παραλίας του Αγίου Κοσμά, επισημαίνεται ότι, μέχρι σήμερα, δεν έχει γίνει η προβλεπόμενη από τη νομοθεσία διαδικασία «διαβούλευσης» και δεν έχουν ληφθεί υπόψη οι παρατηρήσεις των πολιτών και των εμπλεκόμενων φορέων επί των προγραμματιζόμενων εγκαταστάσεων και δραστηριοτήτων στον προαναφερόμενο χώρο.
Ο οδηγός του φορτηγού εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος και αναζητείται.
Τη λειτουργία γραφείου που θα παρέχει συμβουλές για την εξοικονόμηση ενέργειας, ξεκινάει από την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 ο Δήμος Ηλιούπολης στην συμβολή των οδών Θέμιδος 2 & Γληνού.
για πρώτη φορά φέτος το Σεπτέμβριο όλες οι οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, θα λάβουν το voucher (επιταγές) για την εγγραφή των παιδιών τους σε παιδικούς-βρεφονηπιακούς σταθμούς
Με ιδιαίτερη χαρά διαβάσαμε επιστολή της Κας Κουτρουμάνου (βλέπε εδώ) και με μεγαλύτερη χαρά τη δημοσιεύσαμε.
Ανοιχτή επιστολή στον Πρόεδρο Του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστα Σεφτελή Κύριε Πρόεδρε, Διαβάσαμε την ημερήσια διάταξη των θεμάτων που θα συζητηθούν στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης 16.6.2016...
Η παράσταση "Εγώ, η Αργώ" του Γιώργου Χατζηδάκη, θα παρουσιαστεί στις 15 & 16 Ιουνίου, 28 & 29 Ιουλίου, καθώς και στις 6 & 7 Σεπτεμβρίου στο Παλαιό Πανεπιστήμιο στην Πλάκα.
Περιφερειακό γερμανικό δικαστήριο αναγνώρισε ως νόμιμο έναν γάμο μεταξύ μιας 14χρονης έφηβης από τη Συρία με τον 20χρονο ξάδελφό της, παρά το γεγονός ότι η γερμανική νομοθεσία θεωρεί ένας γάμος είναι νόμιμος όταν τελείται με άτομα άνω των 16 ετών.
Οικολογικό και οικονομικό, κινείται με φυσικό αέριο
“Εκκολάπτεται” σιγά-σιγά, τους τελευταίους μήνες ο υπόγειος κάδος στην συμβολή της Τζαβέλα με την Νικολάου Πολίτη, στο πάρκο του ρέματος Πικροδάφνης.
Εξιχνιάσθηκαν δεκαοκτώ (18) περιπτώσεις
Όχι μία αλλά τρεις Mercedes C Class AMG χάριζε πριν από λίγες ημέρες η γερμανική φίρμα, κάτι που είδαν δεκάδες χιλιάδες φίλοι και μη της μάρκας, στο Facebook.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































