• raxati
  • syntrivani
  • anthologio
  • little_bees
  • venchi
  • vlachos_apofraxeis
  • george's_jewellery
  • ispecs
  • carbonoff
  • lampros_odontiatros
  • kargas
  • paulou_dontia
  • chrysallida_new
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • Iraklis_Tsims
  • jason cafe
  • petshopcorner
  • enso_tatoo
  • 3pigs
  • skoumis_metaforiki
  • dimi_fashion
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • stamatiou_apofraxeis
  • anagnostou
  • kids_party
  • psinokaimetho
  • booze
  • moutrakia.kids.tv
  • goudis
  • chrisalida
  • artina bakery

Tag: το

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Μιχάλη Καραγιάννη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους Διευθυντές των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με θέμα τη συντήρηση των σχολείων. Η σύσκεψη έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου, στο Δημαρχείο.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 το «Εργαστήριο επεξεργασίας εναλλακτικής πρότασης για το Ελληνικό», στο πλαίσιο της ελληνικής συμμετοχής του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ) στην 15η Biennale Αρχιτεκτονικής της Βενετίας.

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης ΗΛΙΟΥ-πόλις πραγματοποιεί Ανταλακτικό Παζάρι το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Ιουλίου στα γραφεία μας, Ηρώς Κωνσταντοπούλου & Ηρακλείτου 1, ώρες 10.00 π.μ. έως 8.00 μ.μ.

Ένιωθα ότι ήθελα και δεν ήθελα. Γνώριζα και δεν ήθελα. Καταλάβαινα και δεν ήθελα αυτά τα οποία καταλάβαινα. Περίπου έτσι τοποθετούσα στο μυαλό μου τα ερεθίσματα τα οποία δεχόμουν. Η «δυσλεξία» δεν είναι αρρώστια! "

Ο μεγάλος εφιάλτης της αγοράς είναι η πιθανή «πτώση» του Μαρινόπουλου. Μιλάμε για οφειλές άνω των 500 εκ. ευρώ σε εκατοντάδες προμηθευτές, σε μικρές και μεσαίες ελληνικές εταιρείες και για τους οποίους ακόμη και μία καθυστέρηση της πληρωμής μπορεί να τους κλονίσει . Ποιος είπε ότι τα χειρότερα τα έχουμε αφήσει πίσω μας;

Οριστικό τέλος στην ονυχομυκητίαση, που ταλαιπωρεί εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, βάζει μια νέα θεραπεία (με το Nd:YAG Laser στα 1064nm) που παρουσίασαν Έλληνες επιστήμονες στο 13ο συνέδριο της EADV(European Academy of Dermatology & Venereology), το οποίο πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο στην Αθήνα. Η ονυχομυκητίαση είναι μια συχνή λοίμωξη των νυχιών από μύκητες.

Αναβλήθηκε για τις 29 Σεπτεμβρίου το Εφετείο για τους Χρήστο Κορτζίδη, Ιορδάνη Εφραιμίδη και Παναγιώτη Κουλουρίδη σχετικά με την κινητοποίηση για το άνοιγμα της 129ΠΥ το 2009.

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει το φρικτό δυστύχημα που έγινε το πρωί στην Βάρκιζα με θύμα έναν άνδρα ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του.

Μαζική υπήρξε η ανταπόκριση στο κάλεσμα για ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις μετά την υπογραφή του Συμφώνου Κατανόησης μεταξύ κυβέρνησης και ομίλου Λάτση και τη διαρροή στον τύπο του σχεδίου Foster που συνιστά το master plan του «επενδυτή».

Η δημοτική σύμβουλος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, με δελτίο τύπου της παράταξης “Δύναμη Προοπτικής”, προτείνει να ονομαστεί ο δρόμος που περνάει μπροστά από το σπίτι του Παντελή Παντελίδη με το όνομά του. Να μετονομαστεί δηλαδή σε οδό Παντελή Παντελίδη.

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, φωτογραφίες της δερματοστιξίας (τατουάζ) αγνώστου ανδρός, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος, πρωινές ώρες της 15-6-2016 σε χωμάτινο δρόμο στην περιοχή Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.