Πρόστιμα, συνολικού ύψους 58.300 ευρώ, επέβαλε η Εθνική Αρχή Διαφάνειας (ΕΑΔ), κατά τη διάρκεια ελέγχων για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου σε 311 καταστήματα όλης της χώρας.
Πρόστιμα, συνολικού ύψους 58.300 ευρώ, επέβαλε η Εθνική Αρχή Διαφάνειας (ΕΑΔ), κατά τη διάρκεια ελέγχων για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου σε 311 καταστήματα όλης της χώρας.
Κυριακή, 16/2/2020 - Εθνικό Κολυμβητήριο Λάρισας - ώρα 13.30
Αυτή η Ελλάδα, η μετεμφυλιακή, είναι που σημαδεύει ανεξίτηλα το σήμερα. Η εξάρτηση μας από τον ξένο παράγοντα είναι ακόμα μεγαλύτερη και η θέση στη διεθνή σκηνή, ακόμα χειρότερη.
Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής διεξάγει έρευνα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου ενός βρέφους 11 μηνών από τη Συρία, το οποίο διακομίστηκε με εγκεφαλίτιδα το πρωί της Κυριακής από τον πατέρα του στο Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, φέρει σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.
Κυριακή 16/02/20 - ώρα 12:00 μ.μ. - Αʼ ΚΛΕΙΣΤΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 03.00 μ.μ.
ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και στα βόρεια τις πρωινές ώρες.
Τετάρτη 26.02.2020 και ώρα 07.00 μ.μ. - Δημοτικό Άλσος Δημητρίου Κιντή - Ηλιούπολη
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, όπως αναφέρεται στην έκθεση, οι κάλυκες που βρέθηκαν κοντά στο σώμα του, προέρχονται από το καλάσνικοφ που είχε μαζί του και όχι από τα όπλα των αστυνομικών
Σε μια εκδήλωση με ηχηρές παρουσίες και πολλά μηνύματα βρέθηκε το Action Sigma Webtv την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο St George Lycabettus.
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται η Κική Δημουλά μετά από ανακοπή καρδιάς
Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την πτώση και τον εγκλωβισμό ενός άνδρα ηλικίας περίπου 30 ετών στις γραμμές του μετρό, ενώ διερχόταν συρμός από τον σταθμό του «Αγίου Ιωάννη».
Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 στις 8 μ.μ. - 1ο Σύστημα Προσκόπων Ηλιούπολης
ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις οι οποίες στα ανατολικά και βόρεια θα είναι κατά τόπους αυξημένες και βαθμιαία αίθριος.
Σάββατο 15.02.2020 και ώρα 06.00 μ.μ. - Α. Κλειστό Ηλιούπολης
Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 03.00 μ.μ.
«Το θέμα του έργου δεν είναι το μήνυμα…αλλά η απουσία των ανθρώπων… η απουσία του Θεού, η απουσία της ύλης, το μη πραγματικό του κόσμου…».
Σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύεται στο enikos.gr, μαθητές της Β΄τάξης του 1ου Γυμνασίου Αγίου Δημητρίου εκβίαζαν συμμαθήτριά τους με βίντεο ερωτικού περιεχομένου, το οποίο θα διακινούσαν στην περίπτωση που δεν ικανοποιούσε τις ορέξεις τους.
Ένας ακόμα δήμος αποφάσισε να αυστηροποιήσει τη στάση του απέναντι στους δημότες εκείνους που δεν διστάζουν να ρυπάνουν αποθέτοντας όπως τους διευκολύνει τα σκουπίδια τους "χύμα" στο δρόμο ή στο πεζοδρόμιο.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr






























