Tag: www.ilioupoligiaolo

Ειδικότερα από σήμερα Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020 και μέχρι την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, στα ΚΕΠ όλης της χώρας οι ενδιαφερόμενοι για τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας θα μπορούν να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις συμμετοχής.

Όλοι στον Αγώνα να μην ψηφιστεί το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο! Να καταργηθεί τώρα τροπολογία και Υπουργική Απόφαση για τις κάμερες στην τάξη!

Το παιδί βρέθηκε το πρωί από τους γονείς του χωρίς τις αισθήσεις του και το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, όπου παρά την προσπάθεια των γιατρών να το επαναφέρουν στη ζωή, δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Η σημερινή μέρα, 1η Ιουνίου, καθιερώθηκε ως «Παγκόσμια ημέρα του Παιδιού» το 1925 από την Παγκόσμια Συνέλευση για την ευημερία του παιδιού της Γένοβας. Η Google, για να τιμήσει την ημέρα αλλά και τα παιδιά όλου του κόσμου, τους αφιερώνει το σημερινό της doodle!

Τα μέτρα περιορισμού λόγω του κορονοϊού έχουν αρθεί στο μεγαλύτερο μέρος του όμως υπάρχουν ακόμη επιχειρήσεις οι οποίες θα παραμείνουν κλειστές μέχρι και τις 7 Ιουνίου.

Γ. Πατούλης: «Συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στους Έλληνες Τσιγγάνους και θα συνεργαστούμε ώστε να συμβάλλουμε αποτελεσματικά στην κοινωνική ενσωμάτωσή τους, στην άρση των ανισοτήτων και του κοινωνικού αποκλεισμού»

Μισθούς για μειωμένη απασχόληση, που όμως θα επιδοτούνται από έναν νέο μηχανισμό αναπλήρωσης των απωλειών, θα έχουν από 15 Ιουνίου μέχρι και 15 Οκτωβρίου εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα...

Μετά την ανακοίνωση της επαναλειτουργίας των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων της χώρας, η Ένωσή μας επικοινώνησε με την πρόεδρο της Α' βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, για να ενημερωθεί για το θέμα της καθαριότητας των σχολείων του Δήμου μας.

Το πρώτο συμπέρασμα που βγήκε από το Δημοτικό Συμβούλιο της 28/5/2020, είναι πως η κινητοποίηση του λαού μπορεί να καθορίζει καταστάσεις, εν τέλει την τύχη του.