Tag: απόφαση

Χρήση αναρτήσεων από κλειστή ομάδα ως αποδεκτικό μέσο ενώπιον δικαστηρίου, προσβολή ιδιωτικότητας και προσωπικών δεδομένων

Ηθικός αυτουργός σε επικίνδυνη σωματική βλάβη ο Ι. Λαγός με συνεργούς τούς Νίκο Μίχο, Μάκη Μπαρέκα, Γιώργο Σταμπέλο, Διονύση Αγιοβλασίτη και Χρήστο Γαλανάκη.

Το ΣΤΕ με την υπ’ αριθμόν 2313/2020 απόφασή του: Ακυρώνει την την με αριθμό 81299/5913/ 9.11.2016 απόφασης της ασκούσας καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής με τίτλο «Έγκριση των Περιβαλλοντικών όρων του έργου “Ανάπλαση ρέματος Πικροδάφνης από Λ. Βουλιαγμένης έως εκβολή”».

Με τις αγορεύσεις της συνηγόρων υπεράσπισης, παρουσία του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ν. Μίχου, ολοκληρώθηκε η δίκη για την εγκληματική επίθεση στον κοινωνικό χώρο «Συνεργείο» (Ηλιούπολης) στις 10.07.2013

Σύμφωνα με την απόφαση 2313/2020 του ΣΤΕ πρέπει να απορριφθούν οι παρεμβάσεις της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ηλιούπολης (πηγή Νόμος και Φύση)

Το Σ.τ.Ε έκανε δεκτή την αίτηση ακύρωσης της απόφασης «Έγκριση των Περιβαλλοντικών όρων του έργου “Ανάπλαση ρέματος Πικροδάφνης από Λ. Βουλιαγμένης έως εκβολή”», που είχαμε καταθέσει διάφοροι σύλλογοι και φυσικά πρόσωπα το 2017.

Ανακοίνωσε εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία, η οποία κάνει γνωστό πως απαγορεύονται οι συναθροίσεις άνω των 4 ατόμων την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου που είναι η επέτειος της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Φθάνουν μέχρι την πόρτα μας νύχτα και μέρα, πολλές φορές μέσα στο κρύο και τη βροχή, προκειμένου να μας παραδώσουν ένα προϊόν ή αντικείμενο που παραγγείλαμε.

Αποζημίωση 2.000 ευρώ καλείται να πληρώσει - με βάση δικαστική απόφαση- σε καταναλωτή μια επιχείρηση, η οποία προέβαινε σε τηλεφωνικές κλήσεις για διαφημιστικούς σκοπούς, παραβιάζοντας τον νόμο για τα προσωπικά δεδομένα.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας θα κρίνει τελικά εάν θα ισχύσει ή όχι η απαγόρευση των δημόσιων συγκεντρώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου, μετά τις προσφυγές που κατέθεσαν το κόμμα «ΜέΡΑ25» και η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και πολίτες που στρέφονται κατά της σχετικής απόφασης του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας με την οποία δεν επιτρέπονται επετειακές εκδηλώσεις για την αυριανή εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Αντισυνταγματική είναι, σύμφωνα με την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, η χθεσινή απόφαση του Αρχηγού της ΕΛΑΣ με την οποία απαγορεύονται από σήμερα μέχρι τις 18 Νοεμβρίου οι δημόσιες συναθροίσεις άνω των 4 ατόμων και για το λόγο αυτό ζητεί την ανάκλησή της.

Απορρίφθηκε η αίτηση εξαίρεσης του Γιάννη Λαγού από το δικαστήριο στη δίκη της Χρυσής Αυγής και πλέον αύριο Τρίτη (13.10.2020) θα ανακοινωθεί η πρόταση της εισαγγελέως για τις ποινές.

Το πρωί της Δευτέρας (12 Οκτωβρίου) το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων θα ανακοινώσει την απόφασή του επί των ελαφρυντικών για τους καταδικασμένους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής...

Επτά χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το τάγμα εφόδου Νίκαιας της Χρυσής Αυγής, που αποκάλυψε τη σκοτεινό δυσώδες πλέγμα τους μίσους που λυμαινόταν τους δρόμους της Αθήνας, και πεντέμισι χρόνια μετά την έναρξη της δικαστικής διαδικασίας, ήρθε η ώρα των αποφάσεων.

Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα η ΚΕΔΕ πραγματοποιούσε τις δια ζώσης συνεδριάσεις στην διάρκεια του κορωνοϊού στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, σε αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Αθηναίων, η οποία παραχωρούνταν δωρεάν.

Καθώς πλησιάζει η ώρα της αλήθειας για τη δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής και καθώς κόμματα και οργανώσεις ετοιμάζουν συγκεντρώσεις στο Εφετείο για την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, ουδείς ακόμα μπορεί να γνωρίζει ποια θα είναι η απόφαση της δικαιοσύνης για τα μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης.