Tag: δίκη

Αυτοί που κατήγγειλαν ότι τους βίασε ο Λιγνάδης όταν ήταν παιδιά είναι για το δικηγόρο του «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι που έχουν ως επάγγελμα την επ’ αμοιβή συνύπαρξή τους με άλλους ομοφυλόφιλους»

Την αντίδραση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών προκάλεσε η απόφαση για αναστολή της λειτουργίας των λαϊκών αγορών τα Σαββατοκύριακα σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική.

Ο Κωνσταντίνος Δημόπουλος, συνήγορος υπεράσπισης των δύο ανήλικων που συνελήφθησαν για τον ξυλοδαρμό στο μετρό μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, υποστήριξε ότι τα δύο παιδιά προκλήθηκαν από τον σταθμάρχη.

Με τις αγορεύσεις της συνηγόρων υπεράσπισης, παρουσία του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ν. Μίχου, ολοκληρώθηκε η δίκη για την εγκληματική επίθεση στον κοινωνικό χώρο «Συνεργείο» (Ηλιούπολης) στις 10.07.2013

Την καταδίκη του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού ως ηθικού αυτουργού της επίθεσης της εγκληματικής οργάνωσης στον κοινωνικό χώρο «Συνεργείο» της Ηλιούπολης στις 10.07.2013 πρότεινε η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων, Μαρία Σπυροπούλου

Με κοινωνική ευαισθησία και υψηλό αίσθημα ευθύνης, η Ορθοπαιδική Κλινική “Osteoiasis” στηρίζει έμπρακτα “Το Χαμόγελο του Παιδιού” και προσφέρει το αντίστοιχο αντίτιμο δυο πολύτιμων εξετάσεων Κινητική Ανάλυση Βάδισης Κ Πελματογράφημα για την ενίσχυση του έργου του Oργανισμού!

Την ενοχή της αναισθησιολόγου που κατηγορείται για το θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη το Δεκέμβριο του 2015, πρότεινε ο εισαγγελέας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου.

Οι μαθητές του Ειδικού Γυμνασίου - Ειδικού Λυκείου Αθηνών Ηλιούπολη δημιουργούν κάρτες με ευχές για τους συνανθρώπους μας και το προσωπικό του νοσοκομείου ΓΝΑ Σωτηρία στην Ειδική Μονάδα Λοιμώξεων Αναπνευστικού.

Το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης και ο Όμιλος Ανάδειξης και Διάδοσης της Πολιτιστικής-Καλλιτεχνικής Εθνικής Κληρονομιάς «Φέρμελη, Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία» ανακοινώνουν την διάκριση 111 έργων σε σύνολο 1.237 έργων

Για την 1η Δεκεμβρίου διακόπηκε η δίκη για την επίθεση της Χρυσής Αυγής στον κοινωνικό χώρο «Συνεργείο» της Ηλιούπολης τον Ιούλιο του 2013.

Την διενέργεια ποινική έρευνας μετά την δημοσιοποίηση του πάρτι γενεθλίων στο γραφείο του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσού, διέταξε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.

Την αντίδραση του δικαστηρίου προκάλεσε η κατάθεση αστυνομικού που παρακολουθούσε άπραγος την επίθεση των χρυσαυγιτών στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο της Ηλιούπολης...

Σε Ανακοίνωσή της για τα 75 χρόνια από την Δίκη της Νυρεμβέργης η ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ υπενθυμίζει: «Με ελάχιστες εξαιρέσεις, όσα στελέχη φασίστες εγκληματίες καταδικάστηκαν στη Δίκη της Νυρεμβέργης, δεν παρέμειναν για πολύ στις φυλακές...

Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων, κατέθεσε ο μάρτυρας Αχιλλέας Κίσσας, αστυνομικός που είχε ειδοποιηθεί να μεταβεί στο σημείο καθώς τον ενημέρωσαν πως 30 δίκυκλα με ελληνικές σημαίες και μπλούζες με διακριτικά της Χρυσής Αυγής κινούνταν προς την Ηλιούπολη. Ο ίδιος κατέθεσε πως έφτασε με καθυστέρηση μίας ώρας ενώ μέχρι το βράδυ είχε ενημερωθεί για την ύπαρξη τραυματία.