Μια ερώτηση ακόμη. Μπορούμε να έχουμε ενημέρωση σχετικά με το τι παραλείψεις, ελλείψεις και παραβάσεις έγιναν και εάν ο Δήμος προχώρησε ή θα προχωρήσει σε ''τιμωρία '' των παραβατών;
Μια ερώτηση ακόμη. Μπορούμε να έχουμε ενημέρωση σχετικά με το τι παραλείψεις, ελλείψεις και παραβάσεις έγιναν και εάν ο Δήμος προχώρησε ή θα προχωρήσει σε ''τιμωρία '' των παραβατών;
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος των Οινοφύτων, ύστερα από σύγκρουση νταλίκας με λεωφορείο του ΚΤΕΛ.
Κυριακή 19.01.2020 και ώρα 07.00 μ.μ. στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης
Μέχρι την Παρασκευή, 18/1/2020 τα ρούχα να έχουν συγκεντρωθεί στα εξής σχολεία: Για το Βύρωνα 1ο ΓΕΛ Βύρωνα - Για την Ηλιούπολη: 4ο ΓΕΛ. Ηλιούπολης - Για την Καισαριανή: 1ο Γυμνάσιο Καισαριανής - Για τον Υμηττό: 1ο ΓΕΛ Υμηττού
Στις 20/12/2019, με την απότομη πτώση της θερμοκρασίας σε συνδυασμό με τους ισχυρούς ανέμους, η θερμοκρασία της πισίνας υποχωρεί σε μη επιτρεπόμενα όρια.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ ΣΤΟ ΧΑΛΙΚΑΚΙ.
Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη, 14/1/2020, στις 3 μ.μ., στον Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου, στα Σπάτα.
Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 12.00 μ.μ.
Τη δυνατότητα αυτή θα δίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η υπουργική απόφαση με την οποία θα καθορίζονται οι όροι και οι προυποθέσεις υπαγωγής στη νέα ρύθμιση οφειλών.
Η όλη επιχείρηση διήρκεσε από τις 19:00 του Σαββάτου μέχρι τις 21:30, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., με τους αντιεξουσιαστές να έχουν ανακαταλάβει τα δύο κτίρια από νωρίς το απόγευμα.
Ανακατάληψη των κτιρίων επί της οδού Ματρόζου 45 και Παναιτωλίου 21 στο Κουκάκι - που είχαν εκκενωθεί μετά από αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. λίγο πριν τα Χριστούγεννα - πραγματοποίησαν, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Η κάμερα ασφαλείας του κοσμηματοπωλείου στην Ηλιούπολη κατέγραψε στις 5:15 το πρωί τον δράστη να πλησιάζει
Σπείρα που έκανε ληστείες και κλοπές σε βάρος ατόμων που προηγουμένως είχαν κάνει αναλήψεις από τράπεζες εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Πάνω από 210.000 ευρώ η λεία τους.
Σημαντικές αλλαγές στην εκλογική διαδικασία και ιδίως στη διαμόρφωση των τελικών αποτελεσμάτων επιφέρει ο νέος εκλογικός νόμος που παρουσίασε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στους πολιτικούς αρχηγούς και τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου.
Με εγκύκλιο του το υπουργείο Εσωτερικών, με αφορμή την επαναφορά σε ισχύ του Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης, παρουσιάζει βασικά ζητήματα που σχετίζονται με τη διαδικασία επιλογής του και εν γένει τον σκοπό και τον τρόπο λειτουργίας του θεσμού.
Από 11/01/2020 έως 18/01/2020 θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανύψωσης φρεατίων στις παρακάτω οδούς του δήμου Ηλιούπολης
Οι αντιπολεμικές κινήσεις και πολιτικές οργανώσεις που υπογράφουμε τη δήλωση αυτή αναγνωρίζουμε την ανάγκη να συντονίσουμε τη δράση μας μέσα στους χώρους δουλειάς, σε σχολεία, σχολές και γειτονιές, να συμβάλουμε από κοινού στην οργάνωση της αντίστασης στο ενδεχόμενο νέου πολέμου στη Μέση Ανατολή...
Κυριακή 12.01.2020 και ώρα 12.00 μ.μ. - Α. Κλειστό Ηλιούπολης
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr






























