Tag: Οι

Ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας από τα επεισόδια των αντιεξουσιαστών, ανήμερα του εορτασμού για την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Αλλάζουν όλα σε 135 επιδόματα μέσα στο 2017 για περισσότερους από 1 εκατ. δικαιούχους, εκ των οποίων η πλειοψηφία (870.000 δικαιούχοι) λαμβάνουν το επίδομα τέκνου και το ειδικό επίδομα τρίτεκνης και πολύτεκνης οικογένειας.

Στο κείμενο που ακολουθεί, περιγράφεται, με όση σαφήνεια είναι δυνατόν, για το πώς λειτουργεί μια οικονομία που εκδίδει το δικό της νόμισμα. Με άλλα λόγια, ποίοι είναι οι σκοποί ενός σύγχρονου κράτους που εκδίδει το νόμισμα του, και πως οι σκοποί αυτοί ικανοποιούνται υπέρ του Λαού.

Χαλάει ο καιρός από αύριο. Οι προγνώσεις της ΕΜΥ πως ο καιρός θα χαλάσει τις επόμενες μέρες αποτυπώνονται στο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία το μεσημέρι της Παρασκευής.

Μπορεί να έχουν περάσει 22 χρόνια από τον θάνατο της αείμνηστης Μελίνας Μερκούρη και μπορεί να μένει ζωντανή στη μνήμη μας, αλλά για κάποιους δεν έχει περάσει ούτε μια ημέρα στην κυριολεξία!

Με τη σημερινή Γενική Συνέλευση της ΔΕΗ εγκρίνεται η πώληση του 24% του ΑΔΜΗΕ στην Κινεζική State Grid, ενώ σε αντίστοιχη Γενική Συνέλευση της ΔΕΠΑ θα εγκριθεί η διάσπαση της εταιρείας

Το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού, σας προσκαλεί στην παρουσίαση του διαδικτυακού προγράμματος πρόληψης και αντιμετώπισης του εκφοβισμού «Ζήσε Χωρίς Εκφοβισμό» και της ανανεωμένης ηλεκτρονικής του πλατφόρμας www.livewithoutbullying.com.

Αύξηση σημειώθηκε στα ποσοστά των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων λόγω της υποχρηματοδότησης και της υποστελέχωσης των δημόσιων νοσοκομείων, σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ)

Εγκρίθηκε η πρόταση του Δήμου Αγ. Δημητρίου για τη δημιουργία των νέων Κοινωνικών Δομών παροχής βασικών αγαθών, η οποία περιλαμβάνει Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινω-νικό Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο.

Εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΕΠ) «Αττική 2014-2020», και θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ με 243.360? το Κοινωνικό Παντοπωλείο, και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηλιούπολης , μετά την έγκριση, από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. της Περιφέρειας Αττικής,

Τη διασφάλιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των Ελλήνων ναυτικών εν ενεργεία και συνταξιούχων, ζητά σε εξώδικη επιστολή της προς τα αρμόδια υπουργεία Ναυτιλίας και Εργασίας, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία

Δήλωση Δημήτρη Στρατούλη, μέλους της ΠΓ της ΛΑΕ μετά από συνάντηση με επιτροπή ΑμεΑ και γονέων τους, σχετικά με τις διαπραγματεύσεις δανειστών κυβέρνησης για την περικοπή κοινωνικών, προνοιακών και αναπηρικών επιδομάτων.

Λίγες τοπικά αυξημένες νεφώσεις θα αναπτυχθούν την Δευτέρα (21/11) στο Ιόνιο και τα ανατολικά ηπειρωτικά όπου ενδέχεται να σημειωθούν και τοπικές βροχές σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.

Την λύση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών βρήκαν οι τράπεζες σε συνεργασία με την κυβέρνηση και τους δανειστές προκειμένου να βγάλουν στο σφυρί τα ακίνητα χιλιάδων οφειλετών τους.