Οι τρυφερές αγκινάρες της εποχής και μια πράσινη, γέμιση με ρύζι, αρακά και μυρωδικά σε ένα θαυμάσιο πιάτο με τη γεύση της άνοιξης.
Οι τρυφερές αγκινάρες της εποχής και μια πράσινη, γέμιση με ρύζι, αρακά και μυρωδικά σε ένα θαυμάσιο πιάτο με τη γεύση της άνοιξης.
Σουπιές με ρύζι, ένα νόστιμο και λαχταριστό φαγητό για το καθημερινό τραπέζι.
Τα κυπριακά ντολμαδάκια έχουν κιμά, λεμόνι και ντομάτα, και ψήνονται στον φούρνο.
Ο παραδοσιακός συνδυασμός οσπρίου και ρυζιού, όπου το ένα συμπληρώνει το άλλο σε θρεπτικές ουσίες και το κάνει πιο εύπεπτο, σε νησιώτικη εκδοχή!
Η κλασική σμυρναίικη συνταγή για τα αγαπημένα, μικρών και μεγάλων, γιουβαρλάκια.
Μια αρωματική και πλούσια κοτόσουπα -το ρύζι τη νοστιμίζει και τη χυλώνει ιδανικά-, ό,τι πρέπει για τις μέρες που δε νιώθουμε και τόσο καλά και ψάχνουμε θαλπωρή και ζεστασιά.
Εύκολο, με απλά υλικά που συνήθως έχουμε στο σπίτι: μανιτάρια, σπανάκι, ρύζι, ένα ωραίο αυγολέμονο και… τρώμε.
Το μπουμπάρι είναι ένας «αρρενωπός» μεζές με εντόσθια, που συνηθίζεται από τους Βολιώτες, κυρίως τον χειμώνα και στις γιορτές των Χριστούγεννων και του Πάσχα.
Αυτή η ζουμερή, γιορτινή γαλοπούλα, γεμιστή με λουκάνικα, κράνμπερι και φουντουκόψιχα και λουσμένη με μια υπέροχη, πυκνή και αρωματική σάλτσα, είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 201.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 212.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 211.
Εμπλουτίζουμε αυτό το μυρωδάτο και πικάντικο λαχανόρυζο με το λαχανικό της εποχής, την κολοκύθα. Προσθέτει επιπλέον γλύκα, γήινη γεύση και φίνο άρωμα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 188.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 209.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 183.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 122.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 200.
Κινέζικο ρύζι με γαρίδες για τους λάτρεις των εξωτικών γεύσεων.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 38
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2025 - IlioupoliGiaOlous.gr