Στο κέντρο της Αθήνας και σε περιοχές γύρω από αυτό αποτυπώνεται πλέον έκρηξη κρουσμάτων κορονοϊού. Η έκρηξη των κρουσμάτων στην Αττική αποτυπώνεται πλέον και στις εισαγωγές στα νοσοκομεία.
Στο κέντρο της Αθήνας και σε περιοχές γύρω από αυτό αποτυπώνεται πλέον έκρηξη κρουσμάτων κορονοϊού. Η έκρηξη των κρουσμάτων στην Αττική αποτυπώνεται πλέον και στις εισαγωγές στα νοσοκομεία.
Είναι αναμφίβολο το γεγονός ότι η χαλάρωση των μέτρων, για χάρη του εξωελλαδικού τουρισμού έφερε το νέο κύμα της πανδημίας, όμως τι έγινε από εκεί και πέρα για να περιοριστεί η νέα πλέον διασπορά;
Νέες συμπληρωματικές οδηγίες προς τους Διευθυντές Εκπαίδευσης για τη διαχείριση επιβεβαιωμένου κρούσματος στα σχολεία απέστειλε το υπουργείο Παιδείας
Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19)
Σε κατάληψη το 1ο Λύκειο Υμηττού και όλα τα Λύκεια και Γυμνάσια στου Ζωγράφου.
Νέα μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού για τον τρόπο λειτουργίας του δημοσίου τομέα, φορέων του δημοσίου και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αʼ και Βʼ βαθμού περιλαμβάνει η εγκύκλιος που εξέδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών.
Σε ό,τι αφορά στα σχολεία είναι προφανές ότι, στις παρούσες συνθήκες της πανδημίας, άνοιξαν και λειτουργούν με λάθος τρόπο. Τα πρώτα κρούσματα στα σχολεία ήδη έκαναν την εμφάνισή τους, σε όλη τη χώρα και όπως ήταν φυσικό και στην πόλη μας
Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19)
Την ίδια στιγμή που έχουμε - από αύριο - έκτακτα "μέτρα" αντιμετώπισης του COVID-19, το Υπουργείο Παιδείας αποφασίζει πως τα 4 τμήματα (των 20 παιδιών) της Α' Τάξης του 2ου Γυμνασίου θα γίνουν 3 των 27 παιδιών. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ... !!!
Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19)
Η ιστορική έρευνα έχει οριστεί ως μια συστηματική και αντικειμενική προσπάθεια σύνθεσης και εκτίμησης στοιχείων, όπως έγγραφα, προφορικές καταγραφές, πληροφορίες και αντικείμενα, προκειμένου να θεμελιωθούν γεγονότα...
Την Τετάρτη 16-9-20 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης, μετά από σχεδόν ένα χρόνο από τον ορισμό των μελών του Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν o προϋπολογισμός για το έτος 2020 (!), ο ορισμός Αντιπροέδρου και η λειτουργία του Μουσείου.
Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19)
ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές μέχρι το μεσημέρι, βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.
Θλίψη στο χώρο του συνδικαλισμού καθώς πέθανε ο Βαγγέλης Μπούτας ο οποίος πρωτοστάστησε επί σειρά ετών στις μεγάλες αγροτικές κινητοποιήσεις.
Σύμφωνα με τον νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τα παιδιά επιτρέπεται να ανεβαίνουν σε μοτοσικλέτες μετά την ηλικία των 16 ετών είτε ως οδηγοί είτε ως επιβάτες, ενώ είναι υποχρεωτικό το ειδικό κάθισμα στο αυτοκίνητο, έως την ηλικία των 12 ετών.
Η θερμομέτρηση και οι άλλες μέθοδοι ελέγχου του κοινού σε αεροδρόμια, σχολεία και γενικά σε δημόσιους χώρους, όπως η καταγραφή των συμπτωμάτων και του ταξιδιωτικού ιστορικού, δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές κατά του κορονοϊού, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική μελέτη.
Τουλάχιστον 11 κρούσματα της COVID-19 εντοπίστηκαν σε εταιρεία στο Κορωπί, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης.
Τo πρόσφατο κρούσμα κορωνοϊού στο Δημαρχείο της πόλης μας δεν πρέπει να μας πανικοβάλει, αλλά αντίθετα να μας καθοδηγήσει ώστε να πάρουμε αυστηρότερα προληπτικά μέτρα ως Δήμος.
17 Σεπτεμβρίου 2020, Σήμερα, συζητήθηκε στο Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α.) Βʼ Περιφερειακής Ενότητας Αθηνών, η ένσταση – ενδικοφανής προσφυγή του ιερέα Στυλιανού Καρπαθίου...
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































