Ιδανικό για τα τραπέζια σας
Ένα σούπερ ενισχυμένο μείγμα παναρίσματος, με κορν φλέικς, παξιμάδια, αλεύρι ολικής άλεσης και μπαχαρικά, για fish & chips με τραγανό εξωτερικό και ζουμερό ψαχνό.
Όπως προέκυψε, το εν λόγω Στάδιο έχει παραχωρηθεί από την αρμόδια δημοτική Αρχή προς χρήση στην εν λόγω ομάδα...
Το σημαντικό είναι να ψηθεί το ψάρι σε χαμηλή φωτιά, για να παραμείνει ζουμερό και να μαλακώσουν οι πιπεριές, που γίνονται τελικά σαν σάλτσα.
Το κλασικό και αγαπημένο ψητό κοτόπουλο σε μια εκδοχή λίγο διαφορετική: ανοιγμένο «πεταλούδα» και μαριναρισμένο με πάπρικα και σκόρδο
Ένα πολύ ωραίο μεσανατολίτικο ορεκτικό.
Δεν έχει κρέας. Με πατάτες, φέτα, ντομάτα ή πελτέ κι αν θέλουμε και τόνο κονσέρβας, φτιάχνεται αυτός ο αγιορείτικος ψευτομουσακάς, που γίνεται πολύ γευστικός.
Προμηθευόμαστε μια καλή μπαγκέτα ολικής άλεσης και ετοιμάζουμε την ελληνική και υγιεινή εκδοχή του tuna sandwich, με ελιές και σπιτική μαγιονέζα
Μια τάρτα που συνδυάζει τη φρεσκάδα των αχλαδιών με την πλούσια και φίνα κρέμα αμυγδάλου, προσφέροντας έναν τέλειο συνδυασμό γλύκας και αρωματικής έντασης.
Απλή πολυτέλεια στο πιάτο. Αυτή την εποχή θα επιλέξουμε τη φρέσκια, μαύρη φθινοπωρινή τρούφα (Tuber uncinatum), γνωστή και ως τρούφα της Βουργουνδίας.
Βιάζεσαι; Φτιάξε μια σπαγκετάδα κα μάλιστα με αχνιστά μύδια και τραγανή μαραθόριζα. Η επιτοµή του γρήγορου φαγητού!
Στο αιώνιο ερώτημα «τι θα φάμε για βραδινό;» απαντάμε με εύκολο και γρήγορο φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα κρασιού.
Για το σερβίρισμα, στρώνουμε σε πιατέλα έναν αφράτο πουρέ σελινόριζας, αδειάζουμε από πάνω το κρέας με τη σάλτσα του και συνοδεύουμε με τηγανητές πατάτες.
Πεινάς αλλά βιάζεσαι να φύγεις; Προλαβαίνεις να φτιάξεις ένα τοστ και μάλιστα ροδοτραγανό με πλούσιο βούτυρο, ζαμπόν μπούτι και εκλεκτό κασέρι.
Δεν νοείται χειμωνιάτικο τραπέζι χωρίς την αγαπημένη μας κολοκυθόσουπα. Εδώ σε μια ξεχωριστή παραλλαγή με ψητά μανιτάρια.
Αφράτα, μυρωδάτα και ελαφρώς γλυκά, τα σταφιδόψωμα με μέλι τρώγονται ζεστά ή κρύα και είναι ιδανικά για το πικ νικ ή το γραφείο.
Ακριβώς όπως ο γαλλικός όρος chasseur, cacciatore σημαίνει «του κυνηγού»
Η ιδιαιτερότητα αυτής της θαυμάσιας μηλόπιτας έγκειται στην τριφτή ζύμη και η νοστιμιά της στα μήλα που μαζεύουν από τα δέντρα του μοναστηριού.
Ζεστή και ωραία χυλωμένη, η φασολάδα είναι ένα πολύ νόστιμο φαγητό
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2025 - IlioupoliGiaOlous.gr































