Η τύχη των Αγωνιστών του 1821 μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας
Η τύχη των Αγωνιστών του 1821 μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας
Η άγνωστη γερμανική οφειλή στην Ελλάδα - 75 εκατομμύρια ευρώ οφειλή για τη ναζιστική μεταφορά Ελλήνων Εβραίων…
Αύριο Πέμπτη 24 Μαρτίου, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω της μαθητικής παρέλασης για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λ. Αμαλίας, μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Την αναστολή ορισμένων από τις δραστηριότητες της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στα ελληνικά νησιά επειδή αντιτίθεται στη νέα συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας και συγκεκριμένα στη μετατροπή των hot spots σε κλειστές δομές
Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου είναι προ των πυλών και εμείς σας παρουσιάζουμε όμορφους ελληνικούς προορισμούς και ξεχωριστά ξενοδοχεία για να απολαύσετε τις ημέρες αυτές
Πόσοι νεοέλληνες σήμερα, και πόσοι ακόμη Ηλιουπολίτες γνωρίζουν που βρίσκεται το άγαλμα του Καραβόγιαννου, του πρώτου πυρπολητή του 1821;
Άμεση ήταν η απάντηση του προέδρου του ΚΙΔΗΣΟ, Γιώργου Παπανδρέου στην επιστολή της Φώφης Γεννηματά.
Ποια επανάσταση ; Ένα επεισόδιο ήταν στην ιστορία της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Τι ήταν οι επαναστάτες του 1821 ; Κάτι άγριοι και βίοι ληστές.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο των Αθηνών την Κυριακή 20-03-2016
Ο Πασχάλης στο Ρυθμός Stage - Σάββατο 26 Μαρτίου
Σερφάροντας πάνω στις σελίδες ενημέρωσης για τι «παίζει» στο φετινό Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης, πέσαμε πάνω σε μια... παλιά «φίλη» μας: τη Σαμπιχά.
Ο φούρνος μας βρίσκεται στην Ηλιούπολη από το 1982 και λειτουργεί με έμφαση στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση του πελάτη,καθώς το όνομα Στράτης έχει γίνει συνώνυμο του εύγευστου και φρέσκου ψωμιού και των εκλεκτών αρτοσκευασμάτων.
Η Πρωτοβουλία Αγώνα & Αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες και μετανάστες στα νότια προάστια, σας καλεί την Κυριακή 20 Μαρτίου και ώρα 11:00 στο Μουσείο εθνικής αντίστασης στην Ηλιούπολη
Καλούμε τους αυτοαπασχολούμενους Επαγγελματίες – Βιοτέχνες και Έμπορους να δώσουν, μαζικά το παρόν στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης, την Τετάρτη 16 Μάρτη, ώρα 19:00
Οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΑΠΗ της Καισαριανής γεμίζουν ένα καράβι με δώρα αγάπης
Το 2ο Λύκειο Αλίμου σε συνεργασία με την Εταιρεία Νόσου Αlzheimer & Συναφών Διαταραχών Αθηνών διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για την άνοια και τη νόσο Αlzheimer την Τετάρτη 16/3/2016 και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.
Το Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης βρίσκεται μπροστά στην ανάγκη χειρισμού ενός σοβαρού θέματος που όμως ενεργοποιήθηκε με μια πρόχειρη προσέγγιση από τη μεριά της Διοίκησης του Δήμου.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Μια νέα έρευνα έρχεται να φέρει επανάσταση στη θεραπεία του καρκίνου του μαστού. Όπως αποδεικνύει, η χρήση Herceptin σε συνδυασμό με ένα ακόμη φάρμακο πριν από την επέμβαση, συρρικνώνει ενώ μπορεί και να καταστρέψει τελείως τους όγκους σε επιθετική μορφή καρκίνου του μαστού σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.
Η μητερα τους τα αναζητα.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2025 - IlioupoliGiaOlous.gr