• lampros_odontiatros
  • anthologio
  • kargas
  • raxati
  • paulou_dontia
  • george's_jewellery
  • syntrivani
  • little_bees
  • venchi
  • chrysallida_new
  • ispecs
  • vlachos_apofraxeis
  • moutrakia.kids.tv
  • artina bakery
  • skoumis_metaforiki
  • dimi_fashion
  • 3pigs
  • petshopcorner
  • anagnostou
  • goudis
  • jason cafe
  • psinokaimetho
  • booze
  • chrisalida
  • kids_party
  • stamatiou_apofraxeis
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • Iraklis_Tsims
  • enso_tatoo
  • titans_ Ju_Jitsu_Club

Tag: του

Η σπουδαία σύγχρονη όπερα του Γιώργου Κουμεντάκη, μετά την επιτυχία που είχε στις πρώτες της παρουσιάσεις, επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής για τέσσερις μόνο παραστάσεις: στις 15, 16, 17 και 20 Απριλίου.

Η νέα ερευνα της Μονάδας Εφηβικής Υγείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», που δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος, επιβεβαιώνει πως το bullying μέσω διαδικτύου ασκείται πλέον στα μικρά παιδιά μέσα από τα social media.

«Το επάγγελμα των εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων έχει απελευθερωθεί», απήντησε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους στο υπουργείου Υγείας που ζήτησε να πληροφορηθεί σε σχέση με τους γεωγραφικούς περιορισμούς που ισχύουν σήμερα για την άσκηση του αρχαιότερου των επαγγελμάτων.

Στο δημοτικό συμβούλιο της 9ης Μαρτίου η διοίκηση έφερε ως έκτακτο θέμα τον προγραμματισμό προσλήψεων στα πολιτιστικά προγράμματα του δήμου.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης καλεί τους ενδιαφερόμενους κατοίκους του Δήμου προκειμένου να εγγραφούν στο Φαρμακείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Δήμου Ηλιούπολης

Επιτροπή πολιτών επισκέφτηκε πρόσφατα τον Αντιδήμαρχο υπεύθυνο για τις παιδικές χαρές (Π.Χ) του Δήμου Βύρωνα κ. Καραγιάννη και έθεσε υπόψη του την άθλια κατάσταση στην οποία αυτές βρίσκονται, καθώς και τούς άμεσους κινδύνους, που εγκυμονούν για τα παιδιά, εξʼ αιτίας της πολύχρονης εγκατάλειψής τους από τις δημοτικές αρχές Βύρωνα.

Στην ομάδα συμμετέχουν 20 μαθητές, οι οποίοι χωρίστηκαν σε υποομάδες (δημιουργία παρουσίασης, φωτογράφησης, δημιουργίας και ενημέρωσης ιστοτόπου, προβολής και δημοσίων σχέσεων) και ξεκίνησαν την κατασκευή των δύο οχημάτων (hydrobots) που είχαμε στη διάθεσή μας.