H κλασική πίτσα μαργαρίτα είναι η πιο απλή σπιτική πίτσα που μπορούμε να φτιάξουμε.
H κλασική πίτσα μαργαρίτα είναι η πιο απλή σπιτική πίτσα που μπορούμε να φτιάξουμε.
Ζουμερό, λαχταριστό, πανεύκολο το φαγητό που μας φτιάχνει η Νίκη Χρυσανθίδου.
Κλασικό πολίτικο κοκκινιστό με ένα μυστικό νοστιμιάς: το τρίψιμο των χλωρών φασολιών με αλάτι!
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Ηλιούπολης, φορείς της πόλης μας και σωματεία του κλάδου να παραβρεθούν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αν θεωρείτε την μαρουλοσαλάτα βαρετή, δοκιμάστε αυτήν εδώ, με σπυρωτή φάβα από μπιζέλια, ξερό ανθότυρο και άφθονα μυρωδικά και θα αλλάξετε γνώμη.
Κάρφωσε ένα μαχαίρι στο στήθος του, μέσα σε ημερόπλοιο...
Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ για ακόμη μία φορά τη Δημοτική Αρχή...
Ο Giovanni Mercuri, στο εστιατόριό του, Ceibo Sapori, στη Ρώμη, μας έφτιαξε μια πολύ νόστιμη εκδοχή του ιταλικής καταγωγής πιάτου, που είναι πολύ αγαπημένο στην Αργεντινή, με λεπτοκομμένη μοσχαρίσια μπριζόλα.
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»
Εύκολο γιουβέτσι κοτόπουλο, με όλα τα λαχανικά ψιλοτριμμένα στο μούλτι.
Τα πιο μελωμένα λαδερά φασολάκια που θα δοκιμάσετε ποτέ!
Ο Χρήστος Λιάγκας υπηρέτησε για δεκαετίες τον Δήμο Ηλιούπολης ως οδηγός, προσφέροντας τον εαυτό του στην υπηρεσία των συμπολιτών του.
Ο Μόρατα ήταν ο μοιραίος παίκτης για τους Ισπανούς καθώς αστόχησε στο καθοριστικό πέναλτι το οποίο έκρινε την αναμέτρηση
«Γεννήθηκα στη Σμύρνη, πολύ κοντά στη Μητρόπολη της Αγίας Φωτεινής με το τεράστιο καμπαναριό. Στο δυο μου χρόνια -ο αδελφός μου ήταν πέντε- πέθανε η μάνα μας. Όμορφη και γλυκιά όσο καμία.
Η πανακότα, αυτή η δροσερή κρέμα με βάση το γάλα, εδώ στολίζεται γευστικά και οπτικά με ζελέ βασισμένο στο περίφημο κοκτέιλ French 75, που έχει ως κύρια συστατικά τη σαμπάνια και το τζιν.
Η συνταγή είναι πολύ «έμπειρη», αν ακολουθήσετε σχολαστικά τις οδηγίες και τη «χορογραφία» των κινήσεων, θα απολαύσετε μια θεϊκή cacio e pepe.
Η μικρή Ελληνίδα Κατερίνα Γκρέκου νοσηλεύεται στο Παιδιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου του Βατικανού και δίνει μάχη με τον χρόνο προκειμένου να βρεθεί συμβατό μόσχευμα
Πέθανε σε ηλικία 67 ετών, ο ιδρυτής της Original
Η panzanella γεννήθηκε από την ανάγκη αξιοποίησης του μπαγιάτικου ψωμιού, που το μούσκευαν σε ξίδι και νερό και κατόπιν στα νόστιμα ζουμάκια των θερινών λαχανικών.
Μια μικρή γεύση από το τεύχος Ιουνίου του Γαστρονόμου με αφιέρωμα στην πολυσυλλεκτική σαλονικιώτικη κουζίνα όπως τη μαγειρεύουν στα σπίτια τους οι Θεσσαλονικείς!
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2025 - IlioupoliGiaOlous.gr