Tag: ilioupoligiaolous.

Ενας 35χρονος αλλοδαπός δραπέτης φυλακών εντοπίστηκε και συνελήφθη, πρωινές ώρες της 5-5-2021 στη Δάφνη, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών και μετά από ενδελεχή έρευνα και συντονισμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Συντάγματος.

Οι Α και Β ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηλιούπολης θα πραγματοποιήσουν εξόρμηση για το αντεργατικό νομοσχέδιο που ανατρέπει κεκτημένα εργαζομένων εν μέσω πανδημίας τις παρακάτω ημέρες και ώρες

Ο ερχομός ενός νεογέννητου μωρού είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση, και η ώρα της γέννησης του είναι μια εποχή ανεξέλεγκτης χαράς που αξίζει να γιορτάζεται από όλους όσοι βρίσκονται κοντά στη νέα άφιξη και τη νέα μητέρα!

Τα παπούτσια είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι κάθε γυναικείας ντουλάπας καθώς προσδίδουν στυλ και αυτοπεποίθηση. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως η διαδικασία αγοράς ρούχων, αλλά συγκεκριμένα παπουτσιών, για τις γυναίκες, αναζωογονεί και αναβαθμίζει το στυλ μας.

Καθημερινή πλέον η παρουσία πυροσβεστικού οχήματος του 7ου Πυροσβεστικού Σταθμού στην περιοχή των "αστυνομικών" (Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης)...

Πέφτει "αυλαία" για το lockdown από σήμερα, Παρασκευή και πλέον "απελευθερώνονται" οι μετακινήσεις αφού δεν θα χρειάζεται οι πολίτες να αποστέλλουν sms στο 13033 και το 13032, ούτε και να έχουν οι περισσότεροι βεβαιώσεις μετακίνησης. Για ποιους όμως, οι βεβαιώσεις θα είναι απαραίτητες και μετά την άρση του lockdown;

Λόγω των ειδικών μέτρων που ισχύουν στα δικαστήρια για την πανδημία του κορονοιού, η δίκη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο του 22χρονου επιδειξία από τη Νέα Σμύρνη, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, δε θα πραγματοποιηθεί.

Ο αρμόδιος για θέματα αυτοδιοίκησης υπουργός Στ. Πέτσας ανακοίνωσε από το Delphi Economic Forum VI, ότι ο νέος εκλογικός νόμος για τους ΟΤΑ θα κατατεθεί στη Βουλή στις 19 Μαΐου και θα ισχύσει από τις επόμενες εκλογές που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο του 2023.

Την Ηλιούπολη εκπροσώπησε ο νομικός κ. Αργύρης Λίβας παρουσία του διοικητικού παράγοντα του Γ.Σ.Η, Άρη Στεφανή, καταθέτοντας τη θέση της ομάδας. Την πλευρά του Πανιώνιου εκπροσώπησε η δικηγόρος κα. Χρύσα Σεβαστοπούλου, όπου κατέθεσε ένα υπόμνημα,

Συγκλονισμένοι είναι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ για τον θάνατο ενός δικού τους ανθρώπου, του Μανώλη Βασιλάκη, σε ηλικία μόλις 49 ετών. Ο Μανώλης Βασιλάκης πέθανε έπειτα από άνιση μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του.