Tag: www.ilioupoligiao

Για λίγο θα εξασθενήσουν οι βοριάδες αφήνοντας τον υδράργυρο να σκαρφαλώσει λίγο το διήμερο Τετάρτη και Πέμπτη με τις τιμές να φτάνουν τους 36 με 38 βαθμούς στα κεντρικά ηπειρωτικά

τις 14 Ιουνίου 2016, στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγίου Δημητρίου, παρακολουθήσαμε την παρουσίαση του ερευνητικού προγράμματος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), από τον επίκουρο καθηγητή κ. Λουπασάκη

Με επιστολή – κόλαφο για την πλειοψηφία του Δ.Σ της ΕΝ.ΠΕ, παραιτήθηκε από την επιτροπή αναθεώρησης του Καλλικράτη, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθηνας και πρώην δήμαρχος Καισαριανής Σπύρος Τζόκας.

Περικλής Κοροβέσης. Όσοι ισχυρίζονται πως υπάρχει στη χώρα μας λεξιπενία, υπάρχει ένα επιχείρημα που μπορεί να τους αποστομώσει. Να δουν τα κοσμητικά επίθετα που κυκλοφορούν στην πιάτσα για να χαρακτηρίσουν τον πρωθυπουργό μας.

Tο σωστό το μπάνιο του λαού επιβάλλει λεωφορείο και κατηφόρα προς το Σούνιο, οπότε πλέον, στην καρδιά του καλοκαιριού, οι ορδές των έξαλλων ξαναμμένων Αθηναίων που παλεύουν για μια θέση στον ήλιο στο 122 γίνονται όλο και πιο επιθετικές.

Η γενική συνέλευση των μετόχων της ΔΕΗ ενέκρινε την εισήγηση για τον ΑΔΜΗΕ και μέσα στον Ιούλιο θα ξεκινήσει ο διεθνής διαγωνισμός για την πώληση του 24% των μετοχών σε στρατηγικό επενδυτή.

«Αν αγαπάς αυτό που κάνεις, το κάνεις καλά»… Αυτό απέδειξαν μέσα από τα έργα τους οι σπουδαστές και σπουδάστριες όλων των ειδικοτήτων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας,στην 25η Έκθεση Σπουδαστών, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στα Νότια Προάστια, Λ. Βουλιαγμένης 57.

Τεράστιες διαστάσεις παίρνει η έρευνα για τις εισπρακτικές εταιρείες, οι οποίες ταλανίζουν τους οφειλέτες, μικρούς και μεγάλους, για τουλάχιστον μία δεκαετία!

Ομιλούντα πέη, φρεσκοσαπουνισμένα αιδοία, τουρλωτοί γλουτοί, κοριτσάκια-πόρνες και κοκόρια με αθλητικά παπούτσια αποτελούν το «καλλιτεχνικό καθήκον» του «καλλιτεχνικού διευθυντή» του Φεστιβάλ Αθηνών 2016, Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου

Φορείς και δομές που εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» 2016 -2017 έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΕΤΑΑ.