Tag: ΟΤΑ

Από τις 5 Νοεμβρίου που ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό η επιβολή νέας καραντίνας διάρκειας τριών εβδομάδων ως τις 30 του ίδιου μήνα για το σύνολο της χώρας, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση της πανδημίας, σημειώθηκε μια σημαντική αύξηση στα αιτήματα υιοθεσίας αδέσποτων.

Καλησπέρα σας, Ονομάζομαι Θεοχάρης Χατζηγρηγορίου, είμαι άμισθος σύμβουλους του Δημάρχου Ηλιούπολης, για θέμα Αδέσποτων και Αστικής Πανίδας και προ 2 ημερών υπέβαλα την παραίτησή μου, τόσο από την παράταξη του Γ. Χατζηδάκη, «ΗΛΙΟΥΠΟΛ-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» όσο και την θέση του άμισθου συμβούλου, για θέμα Αδέσποτων και Αστικής Πανίδας.

Μπορεί να μη χαίρεται ο "κόσμος"; Επιτέλους, βρέθηκε ο μέγας ηγέτης, να κατατροπώσει την Αριστερά! Ρεαλιστής, όπως ο "αείμνηστος" πατέρας του και πιο αδίστακτος. Νεώτερος και πιο επικίνδυνος. Σπουδαγμένος και πιο αμόρφωτος.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά βρίσκεται σε χώρο στάθμευσης απορριμματοφόρων στη συμβολή της οδού Καστοριάς με τη Λεωφόρο Αθηνών.

Το Ελεγκτικό Συνέδριο, με Απόφαση της πλήρους Ολομέλειάς του, που δημοσιεύθηκε στο Φ.Ε.Κ. Β’ 4938/9.11.2020, καθόρισε τη διαδικασία με την οποία θα ελέγχει την ύπαρξη, τη λειτουργία και την αποτελεσματικότητα “Συστήματος Εσωτερικού Ελέγχου” στους Φορείς που υπάγονται στην ελεγκτική του δικαιοδοσία.

''Νομοτεχνικές βελτιώσεις'' στην Τροπολογία που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τις νέες διατάξεις για επιπλέον υπερωρίες Υπαλλήλων Δήμων και Περιφερειών, κατέθεσε στην Ολομέλεια της Βουλής ο Υπουργός Δικαιοσύνης, λίγο πριν την τελική ψήφιση του Νομοσχεδίου.

Mε δεδομένα τα νέα μέτρα για την εξάπλωση του κοροναϊού που εξαγγέλθηκαν, αποφασίστηκε η αναβολή της εκδήλωσης διαμαρτυρίας για τον Υμηττό που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 15 Νοεμβρίου.

Μέχρι και 4 εβδομάδες το καθολικό lockdown που δείχνει να έχει “κλειδώσει” και ανακοινώνει την Πέμπτη ο πρωθυπουργός. Οι μετακινήσεις με SMS, τα δεδομένα για τα σχολεία και το “λουκέτο” σε εμπορικά καταστήματα. Τι θα παραμείνει ανοιχτό.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11πμ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.

''Λουκέτο'' σε μια σειρά από κλάδους αναμένεται να ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης,. Από πιο νωρίς η απαγόρευση κυκλοφορίας. Αυξάνεται το ποσοστό τηλεργασίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στη Σαμοθράκη, βρέθηκε, μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα, για πολλές ώρες και χωρίς μάσκα με τον βουλευτή Έβρου της ΝΔ Σταύρο Κελέτση, που σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό

Την οργάνωση συλλαλητηρίου στις 3 Νοέμβρη, στις 6 μ.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος, ανακοίνωσε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Αττικής...

Για το ζήτημα εξέδωσε ανακοίνωση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο οποίος τόνισε πως «ο βανδαλισμός του Εβραϊκού νεκροταφείου στην Αθήνα με ναζιστικά συνθήματα προκαλεί τον αποτροπιασμό κάθε δημοκρατικού πολίτη»

Την κρισιμότητα της κατάστασης ως προς την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα περιέγραψε το τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Νέα μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού για τον τρόπο λειτουργίας του δημοσίου τομέα, φορέων του δημοσίου και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αʼ και Βʼ βαθμού περιλαμβάνει η εγκύκλιος που εξέδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών.