Φαγητό κυριακάτικο στα µοναστήρια, που συνηθίζουν να σερβίρουν µε ελιές και παστό ψάρι όπως οι σαρδέλες και η λακέρδα. Αυτά τα αγιορείτικα ρεβύθια θα σας μείνουν αξέχαστα!
Φαγητό κυριακάτικο στα µοναστήρια, που συνηθίζουν να σερβίρουν µε ελιές και παστό ψάρι όπως οι σαρδέλες και η λακέρδα. Αυτά τα αγιορείτικα ρεβύθια θα σας μείνουν αξέχαστα!
Το πόσο ταιριάζουν τα ρεβύθια με το ταχίνι δεν λέγεται! Εδώ τα κάνουμε ψητά στο φούρνο με μπαχαρικά και τα σερβίρουμε με σκορδάτη σάλτσα ταχινιού.
Η φριτάτα έχει όλη τη γεύση και την υφή της ομελέτας φούρνου χωρίς να περιέχει ίχνος αυγού!
Είναι μια ιδιαίτερη και λιχούδικη, φουρνιστή ρεβυθάδα, με αλμυρούτσικες αντζούγιες και κομμάτια κεφαλοτυριού που λιώνουν ελαφρώς και ροδίζουν όμορφα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 164.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 182.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 194.
Mια πολύ νόστιμη και αρωματική παραλλαγή της κλασικής συνταγής.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 203.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2024 - IlioupoliGiaOlous.gr