Tag: Ζ

ΝΑ ΜΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Α΄ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ - *ΤΗ ΤΡΙΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2018 ΑΠΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ - *ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 12.00 μ.μ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Αυτό σημείωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης στην πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλιούπολη με θέμα: «Η επόμενη μέρα μετά τα μνημόνια».

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην κυβέρνηση χωρίς να έχει κυβερνήσει ποτέ. Και χωρίς ποτέ να έχει ασκήσει αξιωματική αντιπολίτευση. Στην πραγματικότητα, χωρίς να έχει ποτέ ασκήσει σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση.

Ο Δήμος Ηλιούπολης στη προσπάθειά του να στηρίξει την ελληνική οικογένεια και την ελληνική αγροτική παραγωγή διοργανώνει για μια φορά ακόμη τη διάθεση πιστοποιημένων τροφίμων, απʼ ευθείας από τον παραγωγό στον δημότη ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.

Με πρωτοβουλία του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και μετά από διάφορες ρατσιστικές επιθέσεις στο Δήμο συγκροτείται σήμερα Παρασκευή 18:00 στα γραφεία του Σωματείου Ξενοφώντος 10. ''Ενωτικό Αντιφασιστικό Μέτωπο Μπραχαμίου''

Σε τρίωρη στάση εργασίας προχωρούν την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018 οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, προκειμένου να συμμετάσχουν στη γενική συνέλευση της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.

Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες, ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης διατυπώνει Ειδική Πρόταση 7/2018...

Την αναγκαιότητα της χρήσης της ζώνης ασφαλείας, τόσο στα εμπρός όσο και στα πίσω καθίσματα των οχημάτων, προβάλλει το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς», στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης του κοινού.

Κατηγορία για θανατηφόρα σωματική βλάβη απήγγειλαν οι δικαστικές αρχές σε βάρος των αστυνομικών που εμφανίζονται στα βίντεο που κατέγραψαν τις τελευταίες στιγμές του Ζακ Κωστόπουλου στην οδό Γλάδστωνος.