Αλλαγές στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) φέρνει το υπουργείο Μεταφορών, τόσο στις κυρώσεις, όσο και στα πρόστιμα.
Αλλαγές στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) φέρνει το υπουργείο Μεταφορών, τόσο στις κυρώσεις, όσο και στα πρόστιμα.
Στις αγωνιστικές επάλξεις οι γιατροί των δημόσιων νοσοκομείων, καθώς ΟΕΝΓΕ και ΕΙΝΑΠ έχουν εξαγγείλει κλιμακωτές κινητοποιήσεις, με αρχή την ερχόμενη εβδομάδα.
Λόγω των κινητοποιήσεων της επετείου του Πολυτεχνείου.
Ο Δήμος Ηλιούπολης σύμφωνα με τα οριζόμενα του Ν. 4497/2017 ( άρθρα 37 και 51) καλεί ενώσεις ή συνεταιρισμούς καταναλωτών και συλλογικούς φορείς πολιτών μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα να υποβάλλουν πρόταση λειτουργίας αγοράς καταναλωτών.
Η νέα Διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης προχωράει στην διοργάνωση σειράς τοπικών συνελεύσεων στις γειτονιές της πόλης.
Μετά τις σημερινές εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ και Ε.Ε για το διάστημα Νοέμβριος 2019 – Νοέμβριος 2021 το νεοεκλεγέν Δ.Σ. συνήλθε σε σώμα με την ακόλουθη μορφή.
Παρέμβαση του βουλευτή του ΜέΡΑ25 Κρίτωνα Αρσένη για τον Υμηττό και τον Προφήτη Ηλία στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων , στις 6 Νοεμβρίου...
Ανάστατος είναι ο κλάδος των ιδιοκτητών καφέ, μπαρ και ρεστοράν με τις νέες αλλαγές στον ποινικό κώδικα που αλλάζουν άρδην τα δεδομένα στον χώρο τους προς το χειρότερο σύμφωνα με τα όσα συζητούν μεταξύ τους εδώ και μέρες.
Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 06.00 μ.μ. - Αρχιμήδους 71 Ηλιούπολη
Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι
Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση της μελέτης για την μετατροπή του Δήμου Ηλιούπολης σε Έξυπνη Πόλη. Η παρουσίαση της μελέτης έγινε στα πλαίσια του Integrated Impact Project από το ΜΒΑ International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία ξεκίνησε από τις αρχές του 2019.
Συνελήφθη επʼ αυτοφώρω, βραδινές ώρες της 4-11-2019 στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), 53χρονος αλλοδαπός ο οποίος κατελήφθη εντός διαμερίσματος στο οποίο είχε εισέλθει.
Συναγερμός στο Μοναστηράκι! Άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος στον σταθμό Πανικός στους περαστικούς.
Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 17:00, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης” (Λεωφ. Κύπρου 68, 164 51 Αργυρούπολη).
Όλη η ενότητα του έθνους, μαζεύεται στο Δημαρχείο της Ηλιούπολης για να υποδείξει στους "ιθαγενείς" πώς τα συμφέροντα των αφεντικών τους ταυτίζονται με την καθημερινή μιζέρια της ζωής τους και σημαίνουν καταστροφή λαών, μαζικές δολοφονίες προσφύγων στα σύνορα του κράτους και στρατόπεδα συγκέντρωσης σε κάθε δεύτερο νησί ή κάθε τρίτη επαρχιακή πόλη.
Σε λειτουργία αναμένεται να θέσει πάλι ο ΟΑΣΑ τις κάμερες στις λεωφορειολωρίδες της Αθήνας, προκειμένου οι οδηγοί των ΙΧ να σεβαστούν τον ΚΟΚ και τα μέσα μαζικής μεταφοράς να μπορούν να τηρούν τις ώρες των δρομολογίων που έχουν προγραμματιστεί.
Πριν αρκετό καιρό η νέα διοίκηση ανακοίνωσε μέσω ενός δελτίου τύπου ότι τα προβλήματα της πόλης μας δεν λύνονται μέσω FB η προβολής τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ότι ο ενεργός πολίτης θα πρέπει να ενημερώνει την δημοτική αρχή για τα προβλήματα και αυτή να τα δρομολογεί με την σειρά της προς επίλυση ανάλογα με την περίπτωση σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα..
Τροχαίο ατύχημα μεταξύ ενός σχολικού λεωφορείου κι ενός ΙΧ αυτοκινήτου σημειώθηκε στην Βούλα. Εννιά παιδιά που επέβαιναν στο σχολικό τραυματίστηκαν, με πέντε από αυτά να έχουν εκδορές στο πρόσωπο και σπασμένα δόντια! Πλαγιομετωπική η σύγκρουση. Σοβαρές ζημιές και στα δύο οχήματα. Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο.
Το συλλαλητήριο προγραμματίζεται για την Τετάρτη, 6 Νοέμβρη, στο Μετρό Αμπελόκηποι στις 8.30πμ, ενώ θα ακολουθήσει πορεία στο Εφετείο, Λ.Αλεξάνδρας και Λουκάρεως.
Σε επίκαιρη προφορική ερώτηση του βουλευτή κ. Αρσένη για τα ρέματα της Αττικής, απάντησε ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος "Δεν ξέρω σε τι αναφέρεστε..."
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr






























