Ο Δήμος πρέπει να κάνει πράγματα για να μπορέσει να σταθεί δίπλα στους πολίτες. Πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στους τρόπους που θα τους κάνει πιο ευτυχισμένους.
Ο Δήμος πρέπει να κάνει πράγματα για να μπορέσει να σταθεί δίπλα στους πολίτες. Πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στους τρόπους που θα τους κάνει πιο ευτυχισμένους.
Απάντηση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών σε ερώτηση για τμήμα των επεκτάσεων της Αττικής Οδού από τον Καρέα μέχρι τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Η ασφάλεια, είναι ένα ζήτημα το οποίο στην Ένωση Κεντρώων έχουμε τοποθετήσει πολύ υψηλά στην ατζέντα μας , σε αντίθεση με την Κυβέρνηση...
30 Απριλίου 1944.Οι κρατούμενοι αγωνιστές του στρατοπέδου συγκεντρώσεως Χαϊδαρίου, που είναι αγγαρεία στα μαγειρεία μαθαίνουν την παραμονή της Πρωτομαγιάς, από ένα κομμάτι εφημερίδας...
Ο ποιητής έγραφε ότι όπου κι αν πάει η Ελλάδα τον πληγώνει. Όχι αυτόν. Τον πολιτισμό του. Η πραγματικότητα είναι ότι η Ελλάδα δεν σε πληγώνει εκεί. Όπου εκεί. Αλλά εδώ.
Η Αφέντρα (Φαίη) Παπαδόγκωνα γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από την Μάνη.
Αγαπητοί Συμπολίτες μου, Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη και Καλό Μήνα! Η Πρωτομαγιά είναι η μεγάλη γιορτή της εργατικής τάξης η οποία φέρνει την Άνοιξη σε κάθε οικονομία.
Γεννήθηκα το 1996 και μεγάλωσα στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης. Είμαι τέκνο τρίτεκνης οικογένειας.
Ζητώ την εμπιστοσύνη σας με τον Γιάννη Σγουρό, γιατί οι θέσεις ευθύνης απαιτούν γνώση και υπευθυνότητα.
Ο Δήμος Καισαριανής και ο Δήμος Χαϊδαρίου διοργανώνουν τετραήμερο εκδηλώσεων από 3 έως 6 Μάη, για να τιμήσουν τους 200 κομμουνιστές που εκτελέστηκαν την Πρωτομαγιά του 1944 από τα ναζιστικά γερμανικά στρατεύματα στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.
Στις 28 Απριλίου 1944, τρεις μαχητές του λόχου του ΕΛΑΣ Παγκρατίου, ο διμοιρίτης Δημήτρης Αυγέρης και οι μαχητές Κώστας Φολτόπουλος και Θάνος Κιοκμενίδης, βρέθηκαν κυκλωμένοι από λεφούσια Γερμανών και ταγματασφαλιτών, μετά από προδοσία, στο σπιτάκι του οδού Αγραίων, στα σύνορα Υμηττού και Γούβας.
Διαβάζουμε πως υπεγράφη σύμβαση με εργολάβο, με απ ευθείας ανάθεση για την αποστράγγιση της λίμνης στην Ηρώς Κωνσταντοπούλου μπροστά στην είσοδο του κλειστού Γυμναστηρίου.
Κοιτάζοντας λίγο τις στοχεύσεις του πολιτικού συστήματος τον τελευταίο καιρό , διαπιστώνουμε μια αποστροφή όσο αφορά, θέματα που άπτονται τις Εθνικής μας υπερηφάνειας , ιστορίας και κληρονομιάς.
Η μικρή ιστορία της πλαγιάς του Υμηττού που από τους Τούρκους πέρασε σʼ έναν ηγούμενο, απʼ αυτόν σʼ έναν καθηγητή πανεπιστημίου και κατέληξε στον Γιάννη Ζωγράφο που έδωσε το όνομα του στην περιοχή.
Ξημέρωσε 21η Απριλίου 1967. Από το πρωί το ραδιόφωνο δεν άφηνε καμιά αμφιβολία για το τι είχε συμβεί. Στο σπίτι πάντα ακούγαμε το πρωί ραδιόφωνο. Πριν σκορπίσει ο καθένας για τις δουλειές της ημέρας.
Πέντε δεκαετίες αγώνων πέρασαν για τη κατοχύρωση της Δημόσιας περιουσίας. Οι μεγάλοι αγώνες του Δημάρχου Δ. Κιντή με σύμμαχο το λαό της πόλης, η απόφαση Δημοσθενόπουλου το 1984...
Την ώρα που στη Βουλή παιζόταν μια ακόμα πράξη διεθνούς ρεζιλέματος της ελληνικής πολιτικής ελίτ με την επαναλαμβανόμενη φαρσοκωμωδία της κυβέρνησης για τις γερμανικές οφειλές στην Ελλάδα, λίγο πιο κάτω, στη λεωφόρο Αμαλίας στηνόταν μετά από 26 χρόνια (!) ο έφιππος Μεγαλέξανδρος, ύστερα από άδεια των Σκοπίων!
Αν αξίζει να σχολιάσει κάτι κανείς για την συνεργασία της κυρίας Βρέκου με τον κύριο Βαλασόπουλο, δεν είναι τα φληναφήματα περί προγραμματικής συνεργασίας και άλλα που ακούστηκαν.
Σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου εγώ και οι συνεργάτες μου δεχθήκαμε άνανδρη και πάνω απʼ όλα άδικη επίθεση φραστική και χειροδικίας από εισβολείς οι οποίοι απείλησαν τις ζωές μας.
Ο Γιώργος μένει στην Ηλιούπολη με την οικογένεια του, είναι πατέρας δυο παιδιών και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην πόλη μας στο χώρο της πληροφορικής και της επισκευής υπολογιστών εδώ και 15 χρόνια.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2025 - IlioupoliGiaOlous.gr