Ένας κάπως ανορθόδοξος συνδυασμός που παντρεύει τα μύδια με το σουτζούκι! Το αποτέλεσμα είναι πολύ γευστικό όσο κι αν σας ακούγεται περίεργος ο συνδυασμός.
Ένας κάπως ανορθόδοξος συνδυασμός που παντρεύει τα μύδια με το σουτζούκι! Το αποτέλεσμα είναι πολύ γευστικό όσο κι αν σας ακούγεται περίεργος ο συνδυασμός.
Ταυτισμένη με τη Σίφνο, η ρεβυθάδα είναι το εμβληματικό φαγητό του νησιού, κι ας τη φτιάχνουν και σε πολλά άλλα κυκλαδονήσια.
Εξαιρετικά ισχυροί άνεμοι εξακολουθούν να πνέουν στο Λεκανοπέδιο, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα
Βεβαιώθηκαν 30.414 παραβάσεις από τις οποίες 280 σε βαθμό πλημμελήματος
Ο ίδιος, ο γαμπρός του και η μητέρα του παραπέμφθηκαν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών
Τα κύρια αποχετευτικά προβλήματα στην Ηλιούπολη
Πατάτες στη χόβολη, ντομάτα, ρέγκα και αυγά σε μια κρητική σαλάτα που τη συνηθίζουν στα καζανέματα, αλλά την κάνουν και τον υπόλοιπο χρόνο με τα βρισκούμενα της εποχής.
Με μάραθο, φρέσκα κρεμμυδάκια και φασκόμηλο, αυτοί οι γίγαντες γίνονται εξαιρετικά αρωματικοί.
Ένα πρωτότυπο νηστίσιμο γιουβέτσι με αρώματα απο δεντρολίβανο, δάφνη και κανέλα! Μια συνταγή της αείμνηστης Εύης Βουτσινά.
Με τις φωνές των: ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΑΛΤΑΜΠΑΣΗ, ΖΗΣΗ ΡΟΥΜΠΟ.
Σύμφωνοι, το μπριάμ είναι φαγητό όλου του καλοκαιριού, αλλά όσο ζεσταίνει ο καιρός και τα μποστανικά μεστώνουν και γλυκαίνουν, το φαγητό αποκτά ύψιστη νοστιμιά.
Φρουτώδες, ανάλαφρο και τροπικό highball με έντονη τη γεύση από το φρούτο του πάθους.
Ένα θαυμάσιο τζατζίκι με τα σαρκώδη και ψωμωμένα φύλλα της γλιστρίδας αλλά και τα καρύδια τέλεια αισθητά στο δόντι.
Μια πικάντικη γραβιέρα είναι η καλύτερη επιλογή για αυτά τα πασπαλισμένα με σουσάμι τυροψωμάκια, που είναι τέλεια για κολατσιό.
Η ζύμη κουρού είναι βουτυρένια, θρυπτή σαν μπισκότο και ζυμώνεται εύκολα με το χέρι.
Ένα χαρακτηριστικό πιάτο της μαροκινής κουζίνας είναι η pastilla, ένα είδος πίτας με κοτόπουλο (ή περιστέρι), αμύγδαλα και μπαχαρικά, πασπαλισμένη με ζάχαρη άχνη, που ισορροπεί θαυμάσια αλμυρό και γλυκό.
Έτοιμη σε 20 λεπτά και από τα χεράκια σας. Με αγοραστή ζύμη και ασυνήθιστους συνδυασμούς, η πίτσα αυτή θα σας εντυπωσιάσει.
Η Ελένη Παπαδογιαννάκη προτείνει για το φαγητό τις λευκές μελιτζάνες, που είναι γλυκύτερες, αλλά, αν δεν βρούμε, επιλέγουμε τσακώνικες.
Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα βάζουμε στη ντοματένια σάλτσα να ποτίσουν νοστιμιά και έχουμε ένα καλοκαιρινό φαγάκι σχεδόν με το τίποτα.
Γρήγορα, εύκολα και χορταστικά αυτά τα χειροποίητα ζυμαρικά με σκόρδο και ντοματένια σάλτσα από την Ανάφη.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2025 - IlioupoliGiaOlous.gr