Σοκάρει η είδηση της βεβήλωσης του μνήματος του Παντελή Παντελίδη από άγνωστους που φαίνεται ότι μπήκαν κρυφά, βραδινές ώρες στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.
Σοκάρει η είδηση της βεβήλωσης του μνήματος του Παντελή Παντελίδη από άγνωστους που φαίνεται ότι μπήκαν κρυφά, βραδινές ώρες στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.
Οδηγείς στην Εργατών τύπου, με σκοπό να στρίψεις αριστερά στην Ηρώς Κωνσταντοπούλου, προς τα Κανάρια.
Στην Ηλιούπολη του 2016, σε μια προσπάθεια να γιορταστούν τα κάποια γενέθλια της Πόλης μας και να μάθουν οι νεώτεροι την ιστορία της Πόλης τους συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε την Ιστορία της Ηλιούπολης με τις πράξεις μας και το πολιτισμικό επίπεδο των Δημοτικών αρχόντων μας .
Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο Κώστας Γιαννόπουλος του Χαμόγελου του Παιδιού.
Το Φεστιβάλ αφορά σε ταινίες μικρού μήκους φανταστικού κινηματογράφου παραγωγής 2015 και έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα.
Τι υποδηλώνουν όμως και σε ποιά ταραχώδη εποχή έζησαν;
Ένας μοναχικός τυχοδιώκτης - χαρτοπαίκτης αναρριχάται σε μια κοινωνία διαλυμένων θεσμών, προσωπείων, συμβατικότητας, κλισέ αντιλήψεων και ψεύδους.
Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες της 12-4-2016 στην Ηλιούπολη, μετά από αναζητήσεις αστυνομικών της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), ένας 41χρονος ημεδαπός ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει σταθμευμένα οχήματα στην περιοχή.
Την πιλοτική εφαρμογή συστήματος μέσω του οποίου οι πολίτες θα αποκτούν δωρεάν χρόνο ομιλίας στο κινητό τηλέφωνό τους ως ανταμοιβή για την ανακύκλωση, σε 2.000 νοικοκυριά του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
Την παράσταση σκηνοθετεί ο Ισίδωρος Σιδέρης και συμμετέχουν νεότεροι και καταξιωμένοι Μονωδοί της ΕΛΣ.
Με αφορμή την ανακοίνωση του ΚΕΛΠΝΟ, τις έντονες ανησυχίες πολιτών για το θέμα που αφορά τους ψεκασμούς καταπολέμησης των κουνουπιών ΚΑΙ ενόψει της θερινής περιόδου, ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης ενημερώνει τους κατοίκους
Του ΣΤΑΘΗ - Το χρέος. Ολοι ξέρουν την αλήθεια, και πρώτος από όλους ο κ. Τσίπρας. Οι Γερμανοί Δυνάστες δεν κουβεντιάζουν για το χρέος.
Είναι γνωστό πια πως ο χώρος του πρ. αεροδρομίου του Ελληνικού με τους…. 6.000 περίπου μετανάστες και πρόσφυγες έχει μετατραπεί σε μία φαβέλα ανθρώπινων ψυχών με το κράτος, δυστυχως - απόν.
Ο Συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης του Δήμου Ηλιούπολης κ. Γαβριήλ Αραμπατζής συμμετείχε στο 2ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο
Κανε αιτησεις εσυ μετα σε διαγωνισμους... Συμβασεις με κολλητους. Ελλαδαρα μου εσυ!!!
Μπορείτε να ετοιμάσετε το δικό σας ρόφημα. http://www.awaken
Στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, θα έχουν σημερα Τετάρτη οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ.
Ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά διοργανώνει Πασχαλινή Αγορά (Παζάρι Αγάπης για τα παιδιά της Αγκαλιάς) στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ, στο σταθμό «Σύνταγμα»
Η «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ» ήταν και θα παραμείνει η μεγάλη ενιαία και ανεξάρτητη δημοτική παράταξη, στην οποία όλα τα μέλη της, από τον επικεφαλή της και Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης, μέχρι και το τελευταίο μέλος της είχαν και έχουν πολιτική ταυτότητα, άποψη και θέσεις.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr






























