Tag: ηλιούπολη

Το τελευταίο διάστημα γίναμε μάρτυρες της δειλής επανεμφάνισης φασιστικών και τραμπούκικων πρακτικών στην περιοχή μας.

Η Γηραιά Ήπειρος αλλά και πολλές από τις κόρες της (ΗΠΑ, Βραζιλία, Αργεντινή και άλλες) οπισθοδρομούν προς ένα παρελθόν που έχει χαρακτηρισθεί από αντιδραστικές δικτατορίες πολλαπλών πολιτικών εκδοχών – από τον φασισμό έως τον περονισμό κι από τον ουγγρικό αυταρχισμό έως τον νορβηγικό εθνικισμό.

Όταν βρίσκεσαι ή μάλλον παραμένεις στην ίδια «γειτονιά» με την Κιργιζία και τη Μογγολία, σε όρους διευκόλυνσης της επιχειρηματικότητας, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.

Ο Νίκος Παππάς μίλησε απόψε στην εκδήλωση «Προοπτική για μια Ψηφιακή Δημοκρατική Πόλη», που διοργάνωσε στο Δημοτικό Άλσος «Δημ. Κιντής» της Ηλιούπολης η δημοτική κίνηση «Ηλίου Πόλις» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο της πόλης, Χρήστο Κοκοτίνη

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Αλεξάνδρας, του Δήμου Αθηναίων, θα πραγματοποιηθεί στις 1 και 2-11-2018 , κατά τις ώρες 00.01΄ έως 06.00΄, λόγω εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Τη νύχτα της 29/10/2018 συμμορία φασιστοειδών επιτέθηκαν με μπογιές και έγραψαν ναζιστικά σύμβολα και φασιστικά συνθήματα στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» στο Ελληνικό.