Το Μεγάλο Βραβείο» του φεστιβάλ κέρδισε ο Νορβηγός Γιοακίμ Τρίερ για την ταινία «Συναισθηματική Αξία»
Το Μεγάλο Βραβείο» του φεστιβάλ κέρδισε ο Νορβηγός Γιοακίμ Τρίερ για την ταινία «Συναισθηματική Αξία»
Είναι καλύτερη η Κυριακή με έναν κόκορα με χυλοπίτες στο τραπέζι, με τη ντοματένια σάλτσα του, λίγη τριμμένη μυζήθρα – μια παραπάνω φροντίδα που την αξίζει η ημέρα.
Ένα ανοιξιάτικο πιάτο είναι αυτό το κατσικάκι, που φτιάχνουν στο Ηράκλειο με άγρια χόρτα της εποχής, αλλά και με αγκινάρες αυγολέμονο.
Ξεμείνατε από μαρμελάδα; Κανένα πρόβλημα. Η συγκεκριμένη μαρμελάδα φράουλα ετοιμάζεται στο πι και φι, το φρούτο μένει με όλο το άρωμα και τη γεύση του και άμα θέλουμε της προσθέτουμε διάφορα αρωματικά
Την έφτιαχναν με παστές σαρδέλες, κολιό ή αντζούγιες.
Τα αποξηραμένα σύκα, σε αυτό το ντιπ, προσφέρουν μια γλυκιά αντίθεση στις ελιές. Προσθέτουμε το καβουρδισμένο σουσάμι και σερβίρουμε.
Πρόεδρος της Ουρουγουάης από το 2010 έως το 2015 ως επικεφαλής του αριστερού Frente Amplio, ο Μουχίκα γεννήθηκε σε μια ταπεινή οικογένεια και αφιέρωσε τα νιάτα του στην επίθεση κατά του κράτους, του οποίου αργότερα θα γινόταν ηγέτης.
Σερβίρουμε ως μεζεδάκι ή σε συνδυασμό με μια σαλάτα για ένα ελαφρύ γεύμα.
Ο γιος αντιμετώπιζε προβλήματα με τα ναρκωτικά και είχε κάνει πολλές απόπειρες απεξάρτησης στο παρελθόν - Κάτοικοι της περιοχής περιγράφουν πως άκουσαν φωνές πριν το φονικό
Ντολμάς γιαλαντζί, συνταγή εμβληματική, ανοιξιάτικη, με αμπελόφυλλα, ρύζι και άφθονα μυρωδικά. Σε ταξιδεύει κατευθείαν στην Πόλη.
Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμα τα Taxis, ΗΔΙΚΑ, e-ΕΦΚΑ
Η εκλογή του νέου Πάπα έγινε κατά την τέταρτη ψηφοφορία - Όλοι περιμένουν τη μεγάλη αποκάλυψη του νέου Ποντίφικα από το μπαλκόνι του Αγίου Πέτρου
Εκμεταλλευόμαστε τη φυσική γλυκύτητα που έχουν οι μπανάνες, για να φτιάξουμε ένα θρεπτικό μπανανόψωμο γεμάτο γεύση και χωρίς καθόλου ζάχαρη!
Μια λαχταριστή μακαρονάδα με απίθανη τυρένια σάλτσα και ολίγον μπέικον. Έτοιμη σε μόλις 10 λεπτά, μαζί με την προετοιμασία!
Απίθανα αρωματικά και αφράτα κεφτεδάκια που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι
Ντομάτες, καυτερή πιπεριά και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο συνυπάρχουν σε αυτό το εμβληματικό πιάτο της Ρώμης, την πικάντικη αραμπιάτα.
Αυτή η συνταγή θυμίζει στη Δωροθέα Μερκούρη τα καλοκαίρια της στη Νικοτέρα.
Είναι φαγητό καθαρά αγροτικό, με το τίποτα, φαγητό της «πενήτιας», της φτώχειας.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2025 - IlioupoliGiaOlous.gr