ΑΤΤΙΚΗ : ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ
ΑΤΤΙΚΗ : ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ
Υστερεκτομή είναι η αφαίρεση της μήτρας της γυναίκας. Ο όρος προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις «ύστερον» που σημαίνει μήτρα και «εκτομή» που σημαίνει αφαίρεση.
Το θέατρο είναι η μετάδοση γνώσεων, όπου οι ιδέες, γίνονται πραγματικότητα.
Άλλο ένα χάλκινο μετάλλιο σήμερα στην Συγχρονισμένη Κολύμβηση...
46χρονο, Αλβανό υπήκοο, αναζητά η αστυνομία, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την άδεια που πήρε από τις φυλακές και δεν επέστρεψε ποτέ.
Η Ελένη Ευσταθιάδη μεταφέρθηκε μες στη νύχτα στα επείγοντα νοσοκομείου με δυνατούς πόνους στο στομάχι...
Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με το ΕΔΔΥΠΠΥ...
Προσωρινές και σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων σε αρκετές οδούς και λεωφόρους του δήμου Αθηναίων θα ισχύσουν την Κυριακή από τις 07.00 έως τις 14.00 λόγω της διεξαγωγής του «24ου Ποδηλατικού Γύρου Αθήνας».
Στον τελικό του Παγκόσμιου Σχολικού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης, το οποίο διεξάγεται στην πόλη Porec της Κροατίας,
Ένας άνδρας από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας του, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 108 στη Νέα Σμύρνη, άρχισε να πυροβολεί με αεροβόλο, για άγνωστη αιτία.
Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος ... δεν θα πάψεις ούτε στιγμή ... ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ!!
«Είμαι ΑΜΕΑ ρε παιδιά, είμαι 95% τυφλός. Είχα σχέση με την κοπέλα», φέρεται να είπε στους δημοσιογράφους
Πολύ καλά ξεκίνησε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο της Συγχρονισμένης Κολύμβησης για τα ελληνικά χρώματα. Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου, Όλγα Κουργιαντάκη, Βασίλης Γκορτσιλάς στην 3η θέση.
ΑΤΤΙΚΗ : ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ.
Πάνω από 15 άτομα κρατούνται στη ΓΑΔΑ για συμμετοχή στους “ληστές των χρηματοκιβωτίων”. Συνελήφθησαν σε παράλληλες επιχειρήσεις της Ασφάλειας σε Θρακομακεδόνες και Μενίδι.
Στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης, σε σκηνοθεσία Γιώργου Σίσκου.
Ο 53χρονος σχεδόν τυφλός είχε εγκαταστήσει κάμερες για να καταγράφει τον βιασμό. - Νάρκωσε και βίασε την 22χρονη που βρέθηκε γυμνή και δεμένη σε πολυθρόνα.
Όμως, ας (ξε)φύγουμε σήμερα, εν μέσω της αρχής του θέρους, απʼ την μπίχλα που καταπλακώνει τη χώρα και τις καρδιές μας και ας καταφύγουμε στο ωραίον.
Η Μυρτώ ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποκατάστασής της και αναμένεται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να λάβει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι της.
Το ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες», στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020...
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr




























