Tag:

Να στελεχωθεί ΤΩΡΑ το Κέντρο Πρόληψης στην πόλη μας με το αναγκαίο προσωπικό, για να μπορέσει να μπει με αξιώσεις στα σχολειά, να εκπαιδεύσει εκπαιδευτικούς και άλλους επαγγελματίες υγείας, ώστε να κάνουν αυτοί παρεμβάσεις πρόληψης των εξαρτήσεων στα σχολεία.

Στο πιο πρόσφατο βιβλίο του “Behave: The Biology of Humans at Our Best and Worst”, ο Robert Sapolsky περιγράφει τους βιολογικούς μηχανισμούς των αισθήσεων και των αισθημάτων του ζώου αλλά και του ανθρώπου.

Κρύο, χειμώνας βαρύς. Από τους ανθρώπους απόμεναν οι βαλίτσες τους. Μοναχές. Τις μάζευαν τα σκυλιά οι ναζιστές κι έκαναν διαλογή. Γυαλιά, τσατσάρες, πορτοφολάκια, ρούχα, κάπου-κάπου παπούτσια, λίγα βιβλία, αναμνηστικές φωτογραφίες.

Σε 24ωρη απεργία θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στους δήμους, όπως αποφάσισε η ΠΟΕ – ΟΤΑ, διαμαρτυρόμενοι για την μη έγκυρη νομοθέτηση της εξάμηνης παράτασης για τη χορήγηση του επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας, με αποτέλεσμα οι Οικονομικές Υπηρεσίες Δήμων να προχωρούν στην περικοπή του για τον μήνα Μάρτιο.

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του Μαθηματικού Διαγωνισμού ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ 2018-2019 από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία.

Η Κατερίνα Ντούσκα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, μέσω της συμμετοχής της ΕΡΤ, στη φετινή 64η διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, η οποία θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ από τις 14 έως και τις 19 Μαΐου 2019.

Ο Άγγελος Γεωργακόπουλος γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα και από τότε είναι κάτοικος Ηλιούπολης. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά 7 και 4 χρονών.

Αγαπητοί συμπολίτες. Είναι η δεύτερη φορά που απευθύνομαι σε εσάς, με αυτό τον τρόπο, μετά την παραίτηση που υπέβαλα στις 13/10/2016 από Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης και από την Παράταξη «ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ», της οποίας υπήρξα το πρώτο συνιδρυτικό της μέλος.

''Θερίζει'' η γρίπη στην χώρα μας φέτος τον χειμώνα καθώς οι ασθενείς με γριπώδη συνδρομή και επιπλοκές εισάγονται συνεχώς στα νοσοκομεία και κάποιοι χρειάζονται και ΜΕΘ. Από τους 56 νεκρούς, πάντως, οι 7 κατέληξαν εκτός ΜΕΘ.

Έγραψε ότι τελείωσε το δημοτικό το 1980 ενώ το σωστό είναι 1981. Την καταδίκασαν ερήμην σε 8 χρόνια κάθειρξης (!) για πλαστογραφία! Η γυναίκα ήθελε να εργαστεί ως "κατώτερο ή κατώτατο προσωπικό" στο νοσοκομείο Ιωαννίνων. Περιμένει με αγωνία την εκδίκαση της υπόθεσής της στο Εφετείο, τον Μάρτιο.