Η σκορδαλιά καρότου είναι απαλή, βελούδινη και αποτελεί το καλύτερο συνοδευτικό για τον παστό μπακαλιάρο που θα φτιάξουμε.
Η σκορδαλιά καρότου είναι απαλή, βελούδινη και αποτελεί το καλύτερο συνοδευτικό για τον παστό μπακαλιάρο που θα φτιάξουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στην ειδική έκδοση του Γαστρονόμου με τίτλο «Σπιτικό ψωμί».
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 61.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 207.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 206.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2024 - IlioupoliGiaOlous.gr