Tag: Ζ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στον ΟΑ Αθηνών το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών 2020. Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν 163 αθλητές/τριες από όλη την Ελλάδα.

Τα Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρίες φροντίζουν 175 άτομα και είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να καλύψουμε καθέναν τους με ατομικά μέσα προστασίας ενώ παράλληλα προσφέραμε σε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό ειδικές μάσκες προστασίας. Η χρήση μάσκας

Το Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης Πιαδιών με Ειδικές Ανάγκες Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες" και η Beautiful People Pr - Events διοργάνωσαν ένα press event για την ενίσχυση του κέντρου διημέρευσης παιδιών με σύνδρομο down!

5 και 6 Σεπτεμβρίου 2020 - Στο πάρκο της οδού Τζαβέλλα, που εκτείνεται δίπλα στο ρέμα της Πικροδάφνης, στην Ηλιούπολη Αττικής, στο ύψος Τζαβέλλα 50. Η οδός Τζαβέλλα αρχίζει από τη λ. Βουλιαγμένης, κοντά στη στάση του ΜΕΤΡΟ «Ηλιούπολη».

Οι τέσσερις Δήμαρχοι, Ηλιούπολης, Αγίου Δημητρίου, Γλυφάδας και Αλίμου συναντήθηκαν πρόσφατα και συζήτησαν τα μεγάλα θέματα της συνολικής αναβάθμισης των νοτίων προαστίων, της από κοινού διαχείρισης του μέλλοντος της περιοχής και της νέας πραγματικότητας με την επένδυση του Ελληνικού.

Σε περίπτωση που η Τουρκία δεν αποκλιμακώσει την ένταση στη Μεσόγειο, εξετάζεται μεταξύ άλλων η απαγόρευση δανεισμού της Τουρκίας από κρατικές τράπεζες της Ε.Ε. Αναλυτικά η λίστα με τις κυρώσεις.

Το σχέδιο λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού το τελευταίο διάστημα στη χώρα, αποκάλυψε ο Υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο Δήμαρχος, στην προσπάθεια του να καλύψει τα λάθη και τις άστοχες ενέργειές του στον χειρισμό σοβαρών θεμάτων όπως του Κέντρου Υψηλής Τάσης (ΚΥΤ Ηλιούπολης-Αργυρούπολης), του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ)

Ο καθηγητής Γενετικής Πανεπιστημίου Γενεύης Μανώλης Δερμιτζάκης εκτιμά πως χιλιάδες ασυμπτωματικοί φορείς του νέου κορωνοϊού κυκλοφορούν στην Ελλάδα χωρίς να γνωρίζουν πως είναι μολυσμένοι.

Η Γερμανία, με τη στάση της στα ελληνοτουρκικά, δεν απέδειξε ότι δεν είναι φίλη μας. Απέδειξε αυτό που πάντα ήταν. Εχθρός μας. Ας το κατανοήσει, επιτέλους και το πολιτικό μας σύστημα που της δίνει γη και ύδωρ.

''Η κυβέρνηση εξέλαβε την κρίση κορωνοϊού ως ευκαιρία για να αναδιοργανώσει την οικονομία σε βάρος των εργαζομένων και της μεσαίας τάξης - Λογική εμφανής στην έκθεση Πισσαρίδη" τόνισε ο Αλέξης Χαρίτσης σε άρθρο του...