Ο Διαγωνισμός έχει στόχο να προσελκύσει τα παιδιά να ερευνήσουν την Τέχνη του Κινηματογράφου και να εκφράσουν ανησυχίες, σκέψεις και ιδέες χρησιμοποιώντας ως εργαλείο την καλλιτεχνική ματιά τους πίσω από τον φακό.
Ο Διαγωνισμός έχει στόχο να προσελκύσει τα παιδιά να ερευνήσουν την Τέχνη του Κινηματογράφου και να εκφράσουν ανησυχίες, σκέψεις και ιδέες χρησιμοποιώντας ως εργαλείο την καλλιτεχνική ματιά τους πίσω από τον φακό.
Σπατάλη χρόνου που έγινε όλο αυτό το Σάββατο τις 08.02.2020, για την συζήτηση της Δημοσίας Περιουσίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης.
Νοσηλευόταν στο Χειρουργικό Τμήμα που λειτουργεί στον 8ο Όροφο του Κτηρίου Πατέρα
Πρόκειται για μέτρο πρόληψης πιθανής διασποράς της γρίπης μετά από απουσία μεγάλου αριθμού μαθητών, μετά από σχετική ενημέρωση της Διευθύντριας.
Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 05.00 μ.μ. - Κλειστό Ζωγράφου
Ο αγώνας του λαού της πόλης μας για την κατοχύρωση της ακίνητης περιουσίας των οικοπέδων της Ηλιούπολης (και των όμορων δήμων) στο δημόσιο, ξεκίνησε πριν 40 χρόνια επί Δημαρχίας του αείμνηστου Δημήτρη Κιντή
Ένα σημαντικό θέμα τόσο για τον δήμο μας όσο και για την τοπική αυτοδιοίκηση...
Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 05.00 μ.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος.
Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 05.00 μ.μ. - Κλειστό Ζωγράφου
Με έκπληξη είδαμε στα τοπικά μέσα της πόλης μας ότι σήμερα το μεσημέρι συζητήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου το ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα που αφορά την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
Τους στόχους της νέας διοίκησης του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) ανέπτυξε πρόσφατα ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης και πρόεδρός του, Γιάννης Κωνσταντάτος.
Στη σημερινή εκδήλωση του Δήμου Ηλιούπολης για την Δημόσια περιουσία μοιράστηκε το συνημμένο κείμενο και διαβάστηκε από μικροφώνου ώστε να γραφτεί στα πρακτικά.
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στον Δήμο Ηλιούπολης.
Γίνεται τώρα με την παρουσία Βουλευτών του Β.3 Νοτίου Τομέα και Δημάρχων απο όμορους δήμους, στο Δημαρχείο Ηλιούπολης.
Σε μία απόφαση, που ανατρέπει πολλά στο ηλεκτρονικό εμπόριο προχώρησαν τα ΕΛΤΑ.
Η καθαριότητα ήταν η πρώτη ανάγκη, που κατά προτεραιότητα κλήθηκε να φροντίσει η Δημοτική Αρχή αναλαμβάνοντας καθήκοντα τον Σεπτέμβριο του 2019.
«Τώρα να καλυφθούν τα κενά σε καθηγητές και οι ελλείψεις στα σχολεία μας! Να μην εφαρμοστεί η Οδηγία εξίσωσης των πτυχίων ΑΕΙ – Κολεγίων», σημειώνουν οι μαθητές στο κάλεσμά τους
Έκκληση για οικονομική στήριξη καρκινοπαθούς μαθήτριας του Γυμνάσιου Μαλεσίνας Φθιώτιδας
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr
































