Tag: Μ

Κοιτάζοντας λίγο τις στοχεύσεις του πολιτικού συστήματος τον τελευταίο καιρό , διαπιστώνουμε μια αποστροφή όσο αφορά, θέματα που άπτονται τις Εθνικής μας υπερηφάνειας , ιστορίας και κληρονομιάς.

Η μικρή ιστορία της πλαγιάς του Υμηττού που από τους Τούρκους πέρασε σʼ έναν ηγούμενο, απʼ αυτόν σʼ έναν καθηγητή πανεπιστημίου και κατέληξε στον Γιάννη Ζωγράφο που έδωσε το όνομα του στην περιοχή.

Έριξαν μέχρι τώρα όλα τα χαρτιά τους στην διαπραγμάτευση με την ηγεσία της ΕΤΑΔ ΑΕ, μη και καταφέρουν να πάρουν όπως λέγανε κάτι από την δημόσια γη, «έστω και με μικρό αντίτιμο».

Κάποτε για να προστατεύσουμε την γη της Ηλιούπολης από τα ιδιωτικά συμφέροντα την χαρακτηρίσαμε Δημόσια. Τότε ταυτίζαμε τον Δημοτικό χαρακτήρα με τον Δημόσιο.

Σήμερα, Σάββατο 20/4 πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στην Bershka Α.Ε που υπάγεται στον όμιλο Inditex με αφορμή την καταγγελία μιας εργαζόμενης για την « τραμπούκικη» συμπεριφορά της εταιρείας απέναντι της.

Ξημέρωσε 21η Απριλίου 1967. Από το πρωί το ραδιόφωνο δεν άφηνε καμιά αμφιβολία για το τι είχε συμβεί. Στο σπίτι πάντα ακούγαμε το πρωί ραδιόφωνο. Πριν σκορπίσει ο καθένας για τις δουλειές της ημέρας.

Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «10ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος», την Κυριακή 21-04-2019 και από ώρες 05.00΄- 13.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παρακάτω λεωφόρους, περιοχής των Δήμων Παλαιού Φαλήρου και Αλίμου,

Βρισκόμαστε ήδη μέσα στην προεκλογική περίοδο για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και σε λίγες μέρες θα βρισκόμαστε ακριβώς ένα μήνα μακριά από αυτές