Η προσπάθεια αναχαίτισης όλων των αναχρονιστικών δυνάμεων και των γνήσιων εκφραστών του παλαιοκομματισμού στην Ηλιούπολη, ξεκίνησε!
Η προσπάθεια αναχαίτισης όλων των αναχρονιστικών δυνάμεων και των γνήσιων εκφραστών του παλαιοκομματισμού στην Ηλιούπολη, ξεκίνησε!
Υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο Αποστόλης Στασινόπουλος, 26 ετών, τελειόφοιτος του τμήματος «Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής πολιτικής».
Ήταν 13:00 το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης όταν οι περαστικοί στο Κολωνάκι είδαν ένα περιπολικό και ένα συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ να μπαίνουν στην γνωστή καφετέρια Da Capo.
Ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με την κεντρική δομή του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και την Ελληνική Εταιρία Λοιμώξεων σας προσκαλούν
O Δήμος Ηλιούπολης, δεδομένης της επιτυχίας των προγραμμάτων επιμόρφωσης πολιτών και συγκεκριμένα της εκμάθησης ξένων γλωσσών, που λαμβάνουν χώρα στο Δήμο μας αδιάλειπτα τα τελευταία οκτώ χρόνια,
Η υπόθεση Καμμένου και οι αποκαλύψεις για παρακολούθηση Σαββίδη από τη CIA αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση της Ελλάδας είναι η πιο θρασύδειλα δουλική που είχε ποτέ η χώρα.
Σάββατο 13 Οκτωβρίου ώρα 20:00 στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης (Ύδρας και Μνησικλέους).
14 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 07.30 μ.μ. στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης - Ηλιούπολη
Κυριακή 14 Οκτώβρη 2018 και ώρα 11.00 π.μ. στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου σε ενημέρωση-συζήτηση για τις εξελίξεις για την Δημόσια Περιουσία
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του ταυτοποιήθηκε, όταν η μητέρα του, που τον αναζητούσε, έδωσε δείγμα DNA.
Λόγω εκτέλεσης εργασιών καθαρισμού εξωτερικής όψεως κτιρίου, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον παράδρομο της Λ. Συγγρού...
Ειδικότερα, ο ανωτέρω συνελήφθη καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε διαπράξει την προηγούμενη μέρα ληστεία, σε βάρος ηλικιωμένης στην Βάρη.
Περνάω σχεδόν καθημερινά από το «ΦΥΤΩΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ» στη συμβολή των οδών, Εθνάρχη Μακαρίου και Αθηνοδώρου. Το φυτώριο είναι από τα πρώτα έργα της σημερινής διοίκησης του Δήμου και εγκαινιάστηκε με «δόξες και τιμές» στις αρχές της προηγούμενης θητείας
Καλή επιτυχία στο έργο τους.
Μετά την παραίτηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης από την θέση του ως Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής, Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής ορίζεται ο Δήμαρχος.
Μήνυμα στο mail, ενημερώνει ότι κερδίσαμε 2.000.000 ευρώ από το Facebook. Προσοχή νέος ιός....μάλλον...
«Λίγα μίλια παραπέρα υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται τη βοήθεια μας. Εμείς έχουμε καιρό να κλάψουμε», είχε πει...
Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία θα συγκεντρωθούν στις 8:00 στον κόμβο των Νοσοκομείων Παίδων «Αγία Σοφία» και «Αγλαϊα Κυριακού» και θα ακολουθήσει πορεία μέσω της Βασιλίσσης Σοφίας, η οποία θα καταλήξει στο υπουργείο Υγείας.
Τρία γερά φιλικά προετοιμασίας θα δώσει η γυναικεία ομάδα του Γ.Σ.Η. πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος
Αυτό το κράτος που ιδρύθηκε το 1830 χωρίς την υπογραφή των Ελλήνων, δεν θεωρήθηκε ποτέ δημιούργημα των πολιτών του. Και γι αυτό, δεν αποτέλεσε παρά μία «εγγυήτρια δύναμη» για ικανοποίηση προσωπικών, φυλετικών ή συντεχνιακών συμφερόντων.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr
































