Πένθος στην οικογένεια της ΑΕΚ. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης Τάσος Κωνσταντίνου «έφυγε» από τη ζωή στα 68 του χρόνια έπειτα από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.
Πένθος στην οικογένεια της ΑΕΚ. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης Τάσος Κωνσταντίνου «έφυγε» από τη ζωή στα 68 του χρόνια έπειτα από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.
Ο Προφήτης Ηλίας από την δεκαετία του ʼ50 μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν ένα παραδοσιακό ξωκλήσι στον δασικό χώρο του Υμηττού, πάνω από την Ηλιούπολη. Στις αναμνήσεις των παλιώτερων κατοίκων, συνδέεται με τα Κούλουμα της Καθαρής Δευτέρας, με τις σχολικές εκδρομές και τα πρώτα ραντεβουδάκια.
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 14χρονος, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου (26.10.2019) παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στην Πεντέλη.
Αύριο το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη θα είναι ανοιχτό από τις 10.00 π.μ. - Ας το επισκεφτούμε όλοι.
Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων στο iefimerida.gr, ο 14χρονος μαζί με τους φίλους του αποβιβάστηκε από λεωφορείο σε στάση που βρίσκεται στην Πλατεία Κύπρου.
Το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Ηλιούπολης είναι ένα στρατηγικό πλάνο, που στοχεύει...
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε η πολυθρύλητη πλέον σπείρα που μπούκαρε με αυτοκίνητα σε καταστήματα σπάζοντας τις βιτρίνες
Κυκλοφοριακό κομφούζιο αναμένεται και σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς έχουν προγραμματιστεί τρία συλλαλητήρια, από τις οποίες η μία θα γίνει το πρωί και οι άλλες δύο το απόγευμα.
O Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, μετά από πρόσκληση, επισκέφτηκε σήμερα τον πρέσβη της Αμερικής κ. Τζέφρυ Ρ. Πάιατ.
Αυτός είναι ο λόγος που αφέθηκε ελεύθερος ο σημαιοφόρος που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι
Η παράσταση προκάλεσε μεγάλη αίσθηση την προηγούμενη σεζόν και είναι προτεινόμενη για τρία θεατρικά βραβεία της Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης (στις κατηγορίες καλύτερης παράστασης, ανδρικής ερμηνείας και γυναικείας ερμηνείας).
Κυρία Υπουργέ, με αφορμή την τροπολογία που προβλέπει την επιλογή σημαιοφόρου στο Δημοτικό με βάση την επίδοση, είπατε αυτό: «Προκρίνεται η προσπάθεια έναντι της τύχης» Και το αιτιολογήσατε ως εξής:
Από την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 ξεκινά η καταβολή των συντάξεων του Νοεμβρίου 2019.
Οι Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα και τα Συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ συνεχίζουν με μεγαλύτερη δύναμη, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα τη δράση τους ενάντια στο κατάπτυστο νομοσχέδιο της κυβέρνησης.
Ο ιδρυτής και Διευθυντής της Μονάδας Μαστού του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά» Κυριάκος Καλογεράκος δεν είναι πια μαζί μας.
Διατηρητέο χαρακτηρίζεται ένα κτίσμα και όχι μόνο, όταν οι «ζώντες» ενδιαφέρονται να κληρονομήσουν στους απογόνους τους στοιχεία που χαρακτηρίζουν μια προηγούμενη εποχή, όπως αυτή έφτασε σ αυτούς και εκφράζεται στο συγκεκριμένο διατηρητέο!
Σκληραίνουν τη στάση τους οι εργαζόμενοι στους δήμους με την ΠΟΕ-ΟΤΑ να αποφασίζει απεργία για την ερχόμενη εβδομάδα, αντιδρώντας σε διάταξη του αναπτυξιακού νομοσχεδίου (άρθρο 179) που δίνει τη δυνατότητα σύναψης δημόσιων συμβάσεων με ιδιώτες των υπηρεσιών Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Πρασίνου των δήμων.
Στις 22 Οκτωβρίου 2009, μας συγκλόνισε όλους ο αδόκητος θάνατος του αγαπημένου φίλου και συντρόφου Κώστα Κονδύλη. Έφυγε ξαφνικά, "ορθοπατών και ορθοβαδίζων".
Πανελλαδικό συλλαλητήριο εργαζομένων στους δήμους πραγματοποιείται σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας από την ΠΟΕ - ΟΤΑ.
Ένας νεαρός μετανάστης εμφανίστηκε σαν πελάτης στο Μετρό του Αγίου Δημητρίου και κατά την διάρκεια της διαδρομής προσπάθησε να ληστέψει ταξιτζή με την απειλή μαχαιριού.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr






























