«Μαύρο» στο Pirate Bay και 37 ακόμη ιστοσελίδες με online ταινίες και υπότιτλους ρίχνει η πρώτη απόφαση της Επιτροπής για τη Διαδικτυακή Προσβολή Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΕΔΠΠΙ).
«Μαύρο» στο Pirate Bay και 37 ακόμη ιστοσελίδες με online ταινίες και υπότιτλους ρίχνει η πρώτη απόφαση της Επιτροπής για τη Διαδικτυακή Προσβολή Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΕΔΠΠΙ).
Δεν είναι φάουλ του Μακρόν το ξέπλυμα του Πεταίν. Είναι πολιτική. Σχετίζεται με την περαιτέρω απίσχναση της αστικής δημοκρατίας καθώς και με την αναθεώρηση της Ιστορίας, έτσι ώστε η ακροδεξιά στροφή του συστήματος (και) με τη συνεπικουρία του ακροδεξιού αντισυστήματος, να βάλουν οριστικώς τους λαούς στη μέση...
ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ , ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΛΑΓΚΑΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑΖΗ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΕΜΑ ΤΗΣ ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΗΣ .
Ο Σπύρος Ηλιού, από την Ηλιούπολη, δεν είναι πια εδώ. Άφησε την τελευταία πνοή του μέσα στην θάλασσα που τόσο αγαπούσε
Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας: η πλειονότης των Ελλήνων είναι Ορθόδοξοι. Όχι Ελληνορθόδοξοι (άλλωστε για την πούρα Ορθοδοξία ο εθνικισμός είναι αίρεση), αλλά Ορθόδοξοι. (Ελληνορθόδοξες Εκκλησίες υπάρχουν αλλού και αφορούν κυρίως αλλοεθνείς).
Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ προσκαλεί τους ενορίτες του για ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
«Μακεδονία ξακουστή» – να μην ξανακουστεί ζητούν οι παρʼ ημίν εθνομηδενιστές. «Μακεδονία ξακουστή» – να μην ξανακουστεί απαιτούν και οι εκ FYROM εθνικιστές.
Επανέρχονται τις επόμενες ημέρες τα ενιαία δρομολόγια του μετρό από Αγία Μαρίνα προς αεροδρόμιο και αντίστροφα (γραμμή 3), τα οποία και ανεστάλησαν με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ από την 1η Νοεμβρίου.
Όλα τα ακίνητα των Ιερών Μονών τα οποία χρησιμοποιούνται εκτός των λατρευτικών θρησκευτικών και κοινωφελών σκοπών, ανεξάρτητα εάν αυτά ανήκουν στην Εκκλησία της Ελλάδος ή στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, υποχρεούνται να πληρώνουν Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ). Αυτό έκρινε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.
... Από αυτή την άποψη ξεχωρίζει η δημόσια γη στο Δήμο Ηλιούπολης (Αττική) που διασώθηκε από τους καταπατητές Νασταίους χάρη στις μεγάλες λαϊκές κινητοποιήσεις της δεκαετίας του 1980...
''Φάγανε...φάγανε'', έλεγε στον Λ. Κωνσταντάρα, ένας απλός πολίτης, θέλοντας να αποδείξει, ότι μπορεί η κυβέρνηση να είχε δρομολογήσει κάποια έργα, όμως τα χρήματα δεν έφθασαν ποτέ στο χωριό.
Στις 23 Μαρτίου του Σωτηρίου Έτους 2023, στη Δημοκρατία της Μακεδονίας αρχίζει τις εργασίες της η Δεύτερη Αναθεωρητική Βουλή (Υπόθεση εργασίας).
Το παγκόσμιο κίνημα του Movember – συνδυασμός της λέξης μουστάκι ( moustache) και Νοέμβριος (November) – απλώνει χρόνο με το χρόνο τις ρίζες του, με τους άνδρες να αφήνουν μουστάκι , ως υπενθύμιση του ότι η πρόληψη για την καταπολέμηση του καρκίνου, αφορά και τους ίδιους και όχι μόνο τις συντρόφους τους.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Μαχόμενης Ηλιούπολης στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, με θέμα «Ο φασισμός είναι όπλο του συστήματος. Μπορούμε να νικήσουμε!».
Στην Αθήνα της κρίσης, όλοι κυνηγάνε το χρήμα. Πίσω από τα λάθη του παρελθόντος, οι ήρωες προσπαθούν να κλείσουν τις «μαύρες τρύπες», ξεκινώντας μια νέα ζωή πίσω από νέους ρόλους.
Σε λίγο καιρό, θα μπουν σε εφαρμογή οι νέοι κανόνες τιμολόγησης χρήσεων ύδατος εκτός οργανωμένων συλλογικών δικτύων. Αυτό σημαίνει σε απλά Ελληνικά πως όποιος διαθέτει γεώτρηση ή πηγάδι και αντλεί νερό ή συλλέγει αυτό της βροχής, κυρίως για να ποτίσει τις καλλιέργειές του θα πληρώνει χαράτσι.
Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ, τεύχος 2045 στις 1/11/2018
Από την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου μέχρι την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 θα καταβληθούν οι συντάξεις του Δεκεμβρίου 2018.
Λόγω διεξαγωγής άσκησης ετοιμότητας στο Γ. Νοσοκομείο Αθηνών «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» την Δευτέρα 05.11.2018 και κατά τις ώρες 06.00΄ έως 12.00΄ θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Πυρρή,
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr






























