• ispecs
  • syntrivani
  • paulou_dontia
  • pmtp
  • venchi
  • lampros_odontiatros
  • little_bees
  • pasalimani
  • vlachos_apofraxeis
  • chrysallida_new
  • raxati
  • kargas
  • 3pigs
  • Iraklis_Tsims
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • skoumis_metaforiki
  • goudis
  • moutrakia.kids.tv
  • dimi_fashion
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • enso_tatoo
  • booze
  • artina bakery
  • anagnostou
  • kids_party
  • petshopcorner
  • chrisalida
  • stamatiou_apofraxeis
  • psinokaimetho
  • jason cafe

Tag: Τα

Στην πατρίδα των κλεφτών της Ιστορίας, στα Σκόπια, για όλο αυτό το εγχείρημα που προσθέτει ένα ακόμα βαρέλι μπαρούτι στη Βαλκανική Μπαρουταποθήκη – το «όνομα», τη «γλώσσα» και την «εθνικότητα» – έγινε Δημοψήφισμα. Αμφιλεγόμενο; πιθανόν. Καραγκιοζιλίκι; Ίσως.

Η σημαντικότερη, θεσμικά, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εξελίσσεται σε μια «αποστεωμένη» συζήτηση με αριθμούς, κωδικούς, ποσά, και με «υπεριπτάμενο» ένα κεντρικό κράτος που απειλεί κάθε τυχόν σκέψη αυτοδιοικητικής αντίληψης.

«Να φύγει ο Πάνος, να πάει πού;» – η φράση αυτή του Τσίπρα έδειξε εγκαίρως το στίγμα «θλιβερών γεγονότων που θα ελάμβαναν χώρα στη Μεσοποταμία». Ο Τσίπρας έχει φάει από καιρό το κόμμα του κ. Καμμένου και τώρα κάθεται και τον γλεντάει.

Ανάλογα καλέσματα για συγκεντρώσεις στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα και στη συνέχεια πορεία πιθανότατα να απευθύνουν και άλλες προοδευτικές και αριστερές οργανώσεις.

Στο συμβάν συμμετείχε η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Ηλιούπολης με 2 οχήματα και 3 εθελοντές σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα και την εθελοντική ομάδα του Βύρωνα.

Το Δ΄τμήμα του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, έκρινε, κατά οριακή πλειοψηφία, συνταγματική τη λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή. Ουσιαστικά, το Συμβούλιο της Επικρατείας, με αυτή την απόφαση, έκανε “στροφή” στην νομολογία του καθώς στο παρελθόν (προ διετίας) είχε κρίνει αντισυνταγματική τη λειτουργία των καταστημάτων κατά την 7η ημέρα της εβδομάδος.

Ο ''Τηλέμαχος'' αναμένεται να το... στρώσει σε πολλές περιοχές στην Αττική, ενώ χιόνι αναμένεται ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας.

Η γιορτή της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας αποτελεί πλέον παράδοση για το σωματείο της Διάνα Ηλιούπολης, θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο του δημαρχιακού μεγάρου το Σάββατο 12, Ιανουαρίου.

Το ΔΣ του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης και γύρω Δήμων ΄΄ Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ΄΄ σας προσκαλεί στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης λαδόπιτας την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019...

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το πρώτο CD του μουσικού σχήματος ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ, στο οποίο συμμετέχει και η Ηλιουπολίτισα Μουσικός - Καθηγήτρια Πιάνου Εμμανουέλα Στ. Φωτάκη.

Στον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) ανατέθηκε η αρμοδιότητα της χορήγησης του επιδόματος σε άτομα με αναπηρία, αλλά και του επιδόματος στεγαστικής συνδρομής και του επιδόματος ομογενών προσφύγων από την 1η/1/2019, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εργασίας, Οικονομικών και Εσωτερικών.

Λένε οι Συριζαίοι (με αφοπλιστική κουτοπονηριά): «Υπάρχει σκάνδαλο Novartis ή όχι;». Και βέβαια υπάρχει, οι ίδιοι όμως δεν προσπάθησαν να το διαλευκάνουν, αλλά να το μετέλθουν για πολιτικάντικους σκοπούς.

Σε άρθρο του ο κ. Μπαλτάς στον ιστότοπο «Ηλιούπολη για όλους» πραγματευόμενος «τις αθέατες» όπως λέει πλευρές του προϋπολογισμού του Δήμου...

Με την απλή αναλογική για τις Δημοτικές εκλογές, δημιουργήθηκε η εντύπωση πως θα έχουμε πλήθος προτάσεων – παρατάξεων που θα διεκδικήσουν την εκπροσώπησή τους στη Τοπική Αυτοδιοίκηση.